4 τρόποι να κάνεις τις καθημερινές βόλτες του σκύλου σου διασκεδαστικές τόσο για σένα όσο και για το κατοικίδιό σου

13:40 10/10/2020 - Πηγή: iPop

Η καθημερινή βόλτα του σκύλου σου μπορεί να έχει καταντήσει κουραστική αν ακολουθείτε πάντα την ίδια διαδρομή. Ακόμα υπάρχουν φορές που μπορεί κι εσύ να σκέφτεσαι ότι θα ήθελες κάτι διαφορετικό και κάτι που να μπορεί να την κάνει λίγο πιο διασκεδαστική και φυσικά έτσι μπορεί να νιώθει και ο αγαπημένος σου φίλος. Γι’ αυτό έχω να σου κάνω 4 προτάσεις που μπορούν να ανατρέψουν την καθημερινή σας ρουτίνα και να κάνουν τη βόλτα σας πιο ενδιαφέρουσα και για τους δυο σας.

Πώς να κάνεις την καθημερινή βόλτα του σκύλου σου διασκεδαστικήΚάντε κάποια ενδιαφέρουσα παράκαμψη

Κάθε μέρα είναι πολύ πιθανό

να ακολουθείτε πιστά την ίδια διαδρομή. Ο αγαπημένος σου φίλος μαρκάρει πιστά τα ίδια δέντρα και μυρίζει πιστά τις ίδιες μυρωδιές! Γιατί να μην αλλάξετε λοιπόν λίγο παραστάσεις; Πάρτε μία διαφορετική στροφή και δείτε μία διαφορετική γειτονιά. Ο σκύλος σου θα ενθουσιαστεί αφού θα έχει τόσα καινούρια πράγματα να μυρίσει και εσύ θα απολαύσεις μία διαφορετική βόλτα εκτός της καθημερινής ρουτίνας!

PexelsTrick or treat

Όχι φυσικά δεν εννοώ να ντυθείτε και να βγείτε στους δρόμους για φάρσα ή κέρασνα (αν και ομολογουμένως αυτή θα ήταν μία νέα εμπειρία για όλους μας!). Πάρε τις αγαπημένες του λιχουδιές μαζί σου στη βόλτα και δοκίμασε να του μάθεις μερικά καινούρια κόλπα ή να τον εκπαιδεύσεις λίγο περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση αυτό θα κάνει τη βόλτα πιο διασκεδαστική αλλά και εκπαιδευτική και για τους δυο σας… Γιατί να μη το δοκιμάσεις;

Ευκαιρία για κοινωνικοποίηση

Ενώ κάνετε την καθιερωμένη σας βόλτα σίγουρα θα έχετε συναντήσει στο δρόμο τόσο άλλους ανθρώπους όσο και άλλα τετράποδα! Γιατί να μη κάνετε μία στάση να τους γνωρίσετε; Τόσο εσύ θα γνωρίσεις καινούριους ανθρώπους και θα αποκτήσεις καινούριες επαφές όσο και ο αγαπημένος σου φίλος μπορεί να κάνει έναν ή και περισσότερους καινούριους φίλους. Ειδικά για το σκύλο σου είναι καλό να κοινωνικοποιείτε με άλλα σκυλιά, οπότε αξίζει να το προσπαθήσεις.

Να θυμάσαι να είσαι σε επαγρύπνηση

Μία νέα εμπειρία στη βόλτα μπορεί να σημαίνει και το να πάτε μία εκδρομή εκτός των συνηθισμένων. Σε αυτή την περίπτωση να μη ξεχνάς ότι θα πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση για να μη φάει για παράδειγμα κάτι που μπορεί να το βλάψει. Η καθημερινή βόλτα του σκύλου σου μπορεί να αλλάξει χροιά με όλους αυτούς τους τρόπους απλά πάντα με ασφάλεια και προσοχή.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 4 τρόποι να κάνεις τις καθημερινές βόλτες του σκύλου σου διασκεδαστικές τόσο για σένα όσο και για το κατοικίδιό σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα