7 λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής που θα ήθελα να μου είχαν πει πριν τον γάμο

20:56 12/5/2022 - Πηγή: iPop

Αν ετοιμάζεις τον γάμο σου ίσως είσαι τώρα στη φάση που αγχώνεσαι για τις τελευταίες λεπτομέρειες για το γάμο και τα πράγματα που πρέπει να υπολογίσεις την τελευταία στιγμή. Μπορεί να ξυπνάς και εσύ με εφιάλτες ότι δεν έχεις πάρει λουλούδια ή ρύζι ή ότι το άτομο που έχει τις βέρες ξέχασε να τις φέρει. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα άγχος που έχουν οι περισσότερες νύφες που μετρούν αντίστροφα για το γάμο τους. Οργάνωση είναι αυτό που χρειάζεσαι, να τα έχεις

όλα υπολισμένα και γραμμένα και δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσεις τίποτα.

5 ξεχωριστές επιλογές προορισμών για ένα αξέχαστο ταξίδι του μέλιτος

Λεπτομέρειες για το γάμοΒρες επαγγελματίες για όλα όσα χρειάζεσαι για το γάμο σου. Μην βασιστείς ούτε σε εσένα ούτε στους φίλους και τους συγγενείς. Έχει συμβεί σε γάμους στο παρελθόν να έχουν πέσει τόσες πολλές αρμοδιότητες στη νύφη, το γαμπρό και τις οικογένειες που φτάνουν την ημέρα του γάμου κατάκοποι και δε χαίρονται στη μέρα. Επιπλέον, δεν μπορείς να έχεις απαίτηση από το φίλο σου να τραβήξει στιγμιότυπα από το γάμο με το κινητό ή τη μηχανή του και να περιμένεις ότι το αποτέλεσμα θα είναι επαγγελματικό. Δεν μπορεί να είναι ποτέ επαγγελματικό το αποτέλεσμα ενός μη επαγγελματία. Επιπλέον θα θέλει και εκείνος να είναι μέρος του γάμου και όχι πίσω από μια κάμερα.Μοίρασε αρμοδιότητες. Ποιος θα κάνει τι και πότε. Άλλος θα πρέπει να είναι υπεύθυνος για το ρύζι, άλλος για την παραλαβή των δώρων, άλλος για να πάρει τη σακούλα με τα νεσεσέρ και τα παπούτσια. Δεν μπορείς εσύ εκείνη τη στιγμή να έχεις ούτε καθαρό μυαλό αλλά ούτε και να έχεις τα πάντα στον δικό σοου έλεγχο.Προσοχή μεγάλη στον Dj. Είναι μια επένδυση το πάρτι του γάμου ειδικά αν το να το γλεντήσετε και να γίνετε μικροί μεγάλη μια παρέα είναι στους στόχους σου, πρέπει να επενδύσεις σε έναν καλό Dj στον οποίο όμως θα δώσεις εσύ τις οδηγίες για τα παραδοσιακά για παράδειγμα. Δεν θα πεις βάλε 5 κρητικά, 5 συρτά, 5 χασαποσέρβικα κλπ. Θα πρέπει να διαλέξεις εσύ τη λίστα με τα τραγούδια που θέλετε. Να έχει ξεκινήσει το πάρτι του γάμου και να ακούς ένα τραγούδι που δεν χορεύετε στην περιοχή σου ή να μην σου αρέσει δεν είναι αυτό που θα ήθελες. Υπάρχει τεράστια ποικιλία στα παραδοσιακά και ο επαγγελματίας πρέπει να ξέρει ακριβώς τι θέλετε να χορέψετε. Επίσης είναι μεγάλο ταλέντο στον επαγγελματία να δει πότε έρχεται κοιλιά και να την προχωρήσει με τον ήχο. Δεν κολλάμε στο πρόγραμμα, αν δεν τραβάει.Τα τραπέζια θα τα φτιάχνετε μέχρι την τελευταία μέρα. Υπάρχουν άνθρωποι που ποτέ δεν θα επιβεβαιώσουν την παρουσία ή την απουσία τους. Θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνα και να έχεις το προσχέδιο έτοιμο για αλλαγές συνεχώς. Να μιλάνε όλοι μεταξύ τους, να γνωρίζονται, να μην νιώσει κάποιος αδικημένος από τη θέση που μπήκε. Να μην κάψεις τα πρώτα τραπέζια!Αν πρέπει να επενδύσεις σε κάποιον άλλο επαγγελματία, αυτός είναι ο άνθρωπος που θα καλύψει τη βραδιά με εικόνα. Το βίντεο και οι φωτογραφίες μένουν για πάντα. Κράτα τον άνθρωπο του βίντεο όσο περισσότερο μπορείς και μην σκεφτείς τα λεφτά. Οι φωτογραφίες από το γλέντι οκ δεν είναι συνήθως τόσο εντυπωσιακές, όμως το βίντεο που θα είναι εκεί και θα έχει ωραίες στιγμές της βραδιάς είναι ότι καλύτερο όταν τα χρόνια περάσουν.Πάρε μαζί σου άνετα παπούτσια! Ακόμα και αθλητικά. Αποδόμησε ότι γίνεται να αποδομηθεί από το νυφικό και το χτένισμα και γενικά να είσαι όσο γίνεται πιο άνετη γίνεται.Να γελάς και να μιλάς σε όλους. Μην ντρέπεσαι είναι η μέρα σας και έχουν έρθει όλοι οι αγαπημένοι σας άνθρωποι να γιορτάσουν μαζί σας τη χαρά σας.

Μην ξεχνάς τέλος τον σύζυγό σου! Δεν ντύθηκες, στολίστηκες για να βγεις φωτογραφίες, είστε μαζί σε αυτό και η χημεία του ζευγαριού παίζει καθοριστική σημασία στην έκβαση ενός πετυχημένου πάρτι γάμου.

Αυτές είναι οι 7 λεπτομέρειες του γάμου που θεωρώ ότι κάνουν τη διαφορά και βοηθούν να περάσετε καλά και να μην αγχωθείτε τόσο ώστε να χάσετε την ουσία.

7+1 πρωτότυπα δώρα γάμου, για ζευγάρια που τα έχουν όλα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 7 λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής που θα ήθελα να μου είχαν πει πριν τον γάμο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
7 λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής που θα ήθελα να μου είχαν πει πριν το γάμο,