«Archetypes»: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του νέου podcast της Meghan Markle στο Spotify!

20:41 23/8/2022 - Πηγή: iPop

Η Meghan Markle αποδομεί την ιστορία των κοινωνικών στερεοτύπων για τις γυναίκες στο «Archetypes», τo πρώτο της podcast για το Spotify, που έκανε πρεμιέρα σήμερα, Τρίτη 23/8.

Στο πρώτο επεισόδιο του «Archetypes» φιλοξενείται η Serena Williams, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε τα σχέδιά της να αποσυρθεί από το επαγγελματικό τένις, μίλησε με την Meghan για τα διπλά πρότυπα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες όταν χαρακτηρίζονται ως «φιλόδοξες». 

Meghan Markle – Podcast:
Με ποιους καλεσμένους έκανε πρεμιέρα;

Μαζί τους και η Δρ Laura Cray, καθηγήτρια στο UC Berkeley και ειδικός σε θέματα φύλου στο χώρο εργασίας. Το επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας θα περιλαμβάνει μια συνομιλία με τη Mariah Carey.

Το εβδομαδιαίο podcast της δούκισσας του Sussex είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Spotify. Το «Archetypes» είναι η πρώτη σειρά στο πλαίσιο της αποκλειστικής συμφωνίας της υπηρεσίας ροής με την Markle και την Archewell Audio του πρίγκιπα Hrry, που υπογράφηκε τον Δεκέμβριο του 2020.

Τι λέει το Παλάτι για την έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες σε βάρος της Meghan Markle για bullying;

Στη σειρά των podcast, η Markle θα έχει «χωρίς λογοκρισία συνομιλίες» με καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων ιστορικών και ειδικών, για να αποκαλύψει την προέλευση των στερεοτύπων για τις γυναίκες και τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνουν τις αφηγήσεις στον πολιτισμό.

Το «Archetypes» θα εμβαθύνει στο «πώς μιλάμε για τις γυναίκες, τις λέξεις με τις οποίες μεγαλώνουν τα κορίτσια μας και πώς τα μέσα αντανακλούν την εικόνα των γυναικών» λέει η Markle στο τρέιλερ της σειράς. «Αλλά από πού προέρχονται αυτά τα στερεότυπα; Και πώς συνεχίζουν να εμφανίζονται και να καθορίζουν τη ζωή μας;»

Σε συνεργασία με το Spotify, η Archewell Audio είπε ότι «δεσμεύτηκε να παράγει προγράμματα που διασκεδάζουν το κοινό σε όλο τον κόσμο. Προβάλλει διάφορες προοπτικές και φωνές και χτίζει την κοινότητα μέσω μιας κοινής εμπειρίας, αφηγήσεων και αξιών».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η Markle και ο πρίγκιπας Harry είχαν εκφράσει τις ανησυχίες τους στο Spotify σχετικά με την παραπληροφόρηση όσον αφορά τον κορoνοϊό στην πλατφόρμα (εν μέσω ευρύτερης αντίδρασης σχετικά με τις fake πληροφορίες για τα εμβόλια στο “The Joe Rogan Experience”).

Netflix: “Κόβεται” από την πλατφόρμα η σειρά κινουμένων σχεδίων της Meghan Markle – Tι συνέβη;

Μετά τη συνάντηση με στελέχη της εταιρείας, το ζευγάρι έλαβε τη διαβεβαίωση ότι το Spotify αντιμετώπιζε επαρκώς τα φαινόμενα παραπληροφόρησης.

Το «Archetypes] είναι μία παραγωγή του Archewell Audio σε συνεργασία με το Gimlet Media του Spotify.

Εκτός από τη συμφωνία του ζευγαριού με το Spotify, η Archewell Productions έχει αποκλειστική συμφωνία με το Netflix.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Archetypes»: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του νέου podcast της Meghan Markle στο Spotify! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα