H Jennifer Lopez θεωρούσε πολύ κακή ιδέα το να μοιραστεί τη σκηνή με την Shakira στο Super Bowl 2020

15:29 10/6/2022 - Πηγή: iPop

Jennifer Lopez και Shakira μοιράστηκαν τη σκηνή του Super Bowl το 2020, όμως, το ντοκιμαντέρ Halftime αποκάλυψε ότι η J.Lo. έβρισκε κάτι τέτοιο μια πολύ κακή ιδέα!

Πρόκειται για ένα απ’ τα ημίχρονα του Super Bowl που έγραψαν ιστορία, καθώς οι δύο εκρηκτικές stars

βρέθηκαν μαζί στη σκηνή, ξεσηκώνοντας το κοινό.

Τώρα, όμως, το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της J.Lo. έφερε στο φως μια μεγάλη αποκάλυψη! Η ίδια αντιστάθηκε αρχικά στην ιδέα της συνύπαρξης με την Shakira, λέγοντας μάλιστα πως είναι η… χειρότερη ιδέα στον κόσμο!

Έχουμε έξι γαμ@@@@α λεπτά. Έχουμε τριάντα δεύτερα ενός τραγουδιού και αν βγάλουμε το ένα λεπτό, μας μένουν πέντε. Όμως, πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένα τραγούδια που θα τραγουδήσουμε. Πρέπει να έχουμε τις ερμηνευτικές στιγμές μας. Δεν πρόκειται να είναι μια γαμ@@@@η χορευτική επιθεώρηση, πρέπει να δώσουμε το ερμηνευτικό στίγμα μας

Αμέσως μετά συνέχισε λέγοντας πως «πρόκειται για τη χειρότερη ιδέα στον κόσμο να έχεις δύο ανθρώπους στο Super Bowl. Ήταν η χειρότερη ιδέα στον κόσμο».

Η μάνατζερ της J.Lo. φαίνεται πως επίσης συμφωνούσε μαζί της, αναφέροντας ότι «πρακτικά, έχεις μόνο ένα σταρ στο Super Bowl. Αυτό το πρώτο όνομα φτιάχνει το σώου και αν ειπλέουν να έχουν και φιλοξενούμενους, αυτό είναι δική τους επιλογή. Ήταν προσβολή να πείτε πως χρειαζόσασταν δύο Λατίνες για να κάνετε τη δουλειά την οποία η μία έχει κάνει».

Θυμίζουμε ότι στο Super Bowl του 2020, οι δυο τους είχαν ανέβει στη σκηνή για 14 λεπτά, δηλαδή από 7 λεπτά η κάθε μια. «Ξέρω πως οι άνθρωποι του Super Bowl θέλουν να εναλλασσόμαστε. Δεν έχω επιβεβαίωση για το πόσα λεπτά θα έχω», είχε πει η Shakira στην Lopez, η οποία είχε απαντήσει: «Άσε με να τους το θέσω. Είπαν 12 λεπτά. Έχω έγκυρη πληροφόρηση πως θα έχουμε άλλο ένα ή δύο λεπτά επιπλέον, οπότε πάμε στα 13 ή 14 λεπτά. Νομίζω, Shakira, πως πρέπει να έχεις εσύ τον μισό χρόνο κι εγώ τον άλλο μισό». 

Jennifer Lopez και Shakira στο Super Bowl 2020:

«Αν ήταν να εμφανιστούν δύο πρώτα ονόματα, έπρεπε να μας έχουν δώσει 20 λεπτά», είχε πει τότε η J.Lo, όπως αποκαλύπτει το ντοκιμαντέρ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H Jennifer Lopez θεωρούσε πολύ κακή ιδέα το να μοιραστεί τη σκηνή με την Shakira στο Super Bowl 2020 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα