Johnny Depp – Kate Moss: Όσα πρέπει να ξέρεις για το πολυτάραχο love story τους λίγο πριν την κατάθεση του μοντέλου στην δίκη

16:20 25/5/2022 - Πηγή: iPop

Το supermodel Kate Moss και ο ηθοποιός Johnny Depp ήταν το It-couple της δεκαετίας του 90. Το όμορφο ζευγάρι ήταν μαζί τέσσερα χρόνια μεταξύ 1994-1998 και «ήταν το πιο χαριτωμένο – druged ζευγάρι της δεκαετίας». Όπως υποστηρίζουν και οι fan του, την εποχή εκείνη, ήταν «η επιτομή του cool σε μια κουλτούρα Trainspotting». Ποια είναι, όμως, η ιστορία του και πώς μπορεί να συνδεθεί με την πολύκροτη δίκη της Amber Heard και του Johnny Depp;

Ασταμάτητα φωτογραφιζόμενοι στα πιο λαμπερά κόκκινα χαλιά, οι δυο τους βυθίστηκαν στην κουλτούρα του grunge της Νέας Υόρκης και στη σκηνή του Los Angeles. Ταξίδευαν σε όλο τον κόσμο – η Moss δεν είχε μόνιμο σπίτι εκείνη την εποχή και ο Depp που μόλις είχε επενδύσει στο Viper Room στο Los Angeles, πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα στα hot spots του Hollywood, το Chateau Marmont και το Hollywood Roosevelt.

Σχέση Johnny Depp και Kate Moss: Όλες οι λεπτομέρειες

Από τον χωρισμό τους το 1998, οι δυο τους παρέμειναν φίλοι. Η Moss δεν έχει μιλήσει ποτέ για τους ισχυρισμούς της Amber Heard για ενδοοικογενειακή κακοποίηση στο άρθρο της στην Washington Post του 2018, το οποίο είναι και το επίκεντρο της τρέχουσας δίκης του Depp για συκοφαντική δυσφήμιση 50 εκατομμυρίων δολαρίων κατά της εν διαστάσει συζύγου του, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει καθώς το supermodel πρόκειται να καταθέσει μέσω βίντεο για να υπερασπιστεί τον πρώην σύζυγό της.

Οι φήμες ότι το μοντέλο μπορεί να κληθεί για κατάθεση ξεκίνησαν όταν η ομάδα του Depp εθεάθη να πανηγυρίζει με ενθουσιασμό όταν η Heard μίλησε για εκείνη στην αίθουσα του δικαστηρίου στις 5 Μαΐου.

«Δεν διστάζω και περιμένω – σκέφτομαι αμέσως την Kate Moss και τις σκάλες», ισχυρίστηκε όταν κατέθεσε για μια υποτιθέμενη διαμάχη μεταξύ της ίδιας και του τότε συζύγου της Depp. «Έσπρωξε την Kate Moss κάτω από τις σκάλες, το άκουσα από δύο άτομα και αυτό ήταν φρέσκο ​​ακόμα στο μυαλό μου», είπε η Heard.

Αναφέροντας το περιστατικό κατά τη διάρκεια της δικαστικής υπόθεσης, η Heard επέτρεψε κατά λάθος στους δικηγόρους του Depp να καλέσουν την Moss ως μάρτυρα.

Είναι, λοιπόν, η κατάλληλη στιγμή να εμβαθύνουμε στις λεπτομέρειες της σχέσης τους στη δεκαετία του ’90.

Δίκη Johnny Depp: Ο ψυχίατρος από την πλευρά της Amber Heard και η viral κατάθεση που καίει τον ηθοποιό

Η συνάντησή τους στο πιο όμορφο στέκι του East Village

Ένα χρόνο μετά την κατάρρευση της έντονης σχέσης του Depp με τη Winona Ryder – την οποία αρραβωνιάστηκε και μάλιστα είχε ένα τατουάζ που έγραφε «Winona Forever» – ο Depp φέρεται να συνάντησε τη Moss στο δημοφιλές καφέ Tabac της Νέας Υόρκης το 1994.

Το μοντέλο του Calvin Klein ήταν 20 τότε και ο ηθοποιός 31. Ο συγγραφέας του Vanity Fair, George Wayne, αποκάλυψε αργότερα ότι ήταν αυτός που τους κανόνισε το κονέ. Ο Wayne στο Instagram το 2019: «Ο Johnny ήταν στο πίσω μέρος για δείπνο και η Kate μπήκε με τη Naomi [Campbell] και [εγώ] την άρπαξα και έκανα την αρχή! Δεν είχα ιδέα ότι στη συνέχεια θα γίνονταν το πιο It ζευγάρι της δεκαετίας του 90, καταστρέφοντας δωμάτια ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της σχέσης τους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Wayne (@georgiewhirlofficial)

Σύμφωνα με τη Moss, εκείνη ένιωσε μια άμεση σύνδεση με τον αστέρα του Hollywood. «Ήξερα από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε ότι θα ήμασταν μαζί», δήλωσε κάποτε, σύμφωνα με το People.

Ωστόσο, ο φίλος και μακροχρόνιος συνεργάτης του Depp, Tim Burton , δεν ήταν τόσο πεπεισμένος. «Δεν είναι το ίδιο με τη Winona. Ένιωθα περίεργα που ήμουν κοντά του, σαν να μην ήταν πια ο Johnny. Είναι σχεδόν σαν η Winona να του πήρε την ψυχή, την αγάπη του», είπε ο σκηνοθέτης για τη σχέση του Depp με την Kate Moss.

Τι συνέβαινε κατά τη διάρκεια της σχέσης τους;

Οι επιφυλάξεις του Burton, όμως, δεν βγήκαν αληθινές. Το 1994, ένας φίλος του ηθοποιού είπε στο PEOPLE : «Δεν μπορούν να κρατήσουν τα χέρια, τα χείλη και το στόμα τους μακριά ο ένας από τον άλλο».

Ο Depp, αυτοαποκαλούμενος «ρομαντικός», προφανώς παίρνει τις σχέσεις του πολύ σοβαρά. Πιστεύει, λέει, στο «ευτυχισμένοι για πάντα», κάτι που πιθανώς εξηγεί τις πέντε προτάσεις γάμου κατά τη διάρκεια της ζωής του. Σύμφωνα με το PEOPLE, ο Depp έχει δηλώσει: «Είμαι ρομαντικός. Έχω δει το Wuthering Heights 10 φορές».

Ως εκ τούτου, η σχέση του με την Moss απέδωσε απίστευτες ιστορίες νεανικής αγάπης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kate and Johnny (@kateandjohnny)

Όμως, το πάθος που είχε ο ένας για τον άλλο μετατράπηκε σε έντονες διαφωνίες και τσακωμούς. Το ζευγάρι εθεάθη να φωνάζει δημόσια, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενώ ο καυγάς τους είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του Depp στις 5:30 π.μ. της 13ης Σεπτεμβρίου του 1994. Ο ηθοποιός συνελήφθη για εγκληματική αναστάτωση στο Mark Hotel της Νέας Υόρκης.

Η αστυνομία βρήκε τον Depp «σε κατάσταση πιθανής μέθης». Ένας δικαστής ποινικού δικαστηρίου απέρριψε την κατηγορία εναντίον του Depp με την προϋπόθεση ότι θα μείνει μακριά από προβλήματα για έξι μήνες. Ο Depp πλήρωσε στο Mark Hotel 9.767,12 $, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 2.000 $ για ζημιές, συν τον λογαριασμό για το υπόλοιπο της κράτησής του.

Εξέλιξη στη δίκη Johnny Depp- Amber Heard- Απορρίφθηκε πρόταση της ομάδας του ηθοποιού

Ο δύσκολος χωρισμός

Οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν το 1997, με τον Depp να λέει στο περιοδικό Hello ότι πάλευε να ισορροπήσει το πολυάσχολο πρόγραμμα εργασίας του με τον έρωτά τους. «Ποτέ δεν είχα συγκινηθεί τόσο με μια γυναίκα πριν», είπε. «Ήμουν τόσο ηλίθιος γιατί είχαμε τόσα πολλά για τη σχέση μας. Είμαι αυτός που πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για ό,τι συνέβη – δυσκολεύτηκα να τα βγάλω πέρα, άφησα τη δουλειά μου να μπει εμπόδιο και δεν της έδωσα την προσοχή που θα έπρεπε να είχα κάνει».

Ωστόσο, ο συγγραφέας Callahan ανέφερε τις γελοιότητες και την ζήλεια της Moss ως την αιτία του χωρισμού τους. «Του τηλεφωνούσε όλη την ώρα, στα πλατό, στα ξενοδοχεία», φέρεται να είπε ένας φίλος στον συγγραφέα. «Δεν εξέφρασε ποτέ την ανησυχία της για τη χρήση ναρκωτικών. Εξέφρασε την ανησυχία της όταν δεν ήταν μαζί».

Άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι το ζευγάρι είχε συμφιλιωθεί τον Ιανουάριο του 1998, όταν ένα κατάστημα ανέφερε ότι ο Depp είχε παραγγείλει 36 μπουκάλια σαμπάνιας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Δυτικό Λονδίνο για να μπορέσει η Moss να κάνει ένα μπάνιο στο αφρώδες νερό. Η ίδια αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, εξηγώντας ότι δεν έμενε καν στο ξενοδοχείο εκείνη τη στιγμή. «Δεν ήταν αυτή. Δεν ήταν η Kate, δεν είναι το στυλ της. Δεν χρησιμοποιεί πια το ξενοδοχείο», είπε ένας εκπρόσωπος.

Getty Images

Συναντήθηκαν για λίγο και εθεάθησαν να κάνουν παρέα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το 1998, όπου η Moss αντιμετώπισε τα δικά της προβλήματα στο ξενοδοχείο αφού φέρεται να είχε μπελάδες επειδή φορούσε μπικίνι στους διαδρόμους του πολύ αναγνωρισμένου Hotel du Cap.

Η προσωρινή τους συμφιλίωση ήταν σύντομη και το ζευγάρι χώρισε για τελευταία φορά τον Δεκέμβριο του 1998.

Η Moss αποκάλυψε σε μια συνέντευξη του Vanity Fair το 2012 ότι ο χωρισμός την επηρέασε σκληρά. «Δεν υπάρχει κανείς που να ήταν ποτέ πραγματικά σε θέση να με φροντίσει. Ο Johnny το έκανε για λίγο», είπε στη συνέντευξη του 2012.

Johnny Depp – Amber Heard: Με αυτό το link μπορείς να παρακολουθήσεις live την πολύκροτη δίκη

Τι έγινε μετά τον χωρισμό;

Μετά τον χωρισμό, ο Depp σύναψε μακροχρόνια σχέση με τη Γαλλίδα τραγουδίστρια Vanessa Paradis, με την οποία έβγαινε για 14 χρόνια. Μέσα σε λίγες εβδομάδες από τη στιγμή που βγήκαν οι δυο τους, η Paradis έμεινε έγκυος και απέκτησαν μια κόρη, την Lily-Rose, το 1999, και έναν γιο με το όνομα Jack, το 2002. Ο Depp χώρισε από την Paradis το 2012 και δύο χρόνια αργότερα αρραβωνιάστηκε την Heard αφού οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του The Rum Diary.

Η Moss έβγαινε με τον κιθαρίστα των Spacehog, Anthony Langdon, ενώ της αγόρασε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων τρεις μήνες μετά τη σχέση τους. Χώρισαν το 1999 και ξεκίνησε να βγαίνει με το μέλος του συγκροτήματος Libertines, Pete Doherty, τον εκδότη του περιοδικού Dazed & Confused , Jefferson Hack (με τον οποίο έχει μια κόρη, τη Lila Grace Moss-Hack, 19) και τον κιθαρίστα των Kills, Jamie Hince, τον οποίο παντρεύτηκε το 2012 και χώρισε το 2017.

Τώρα βγαίνει με τον Βρετανο-Γερμανό φωτογράφο Nikolai von Bismarck, ενώ τα βλέμματα όλων μας είναι στραμμένα πάνω της λίγες ώρες πριν την κατάθεσή της στην δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Johnny Depp – Kate Moss: Όσα πρέπει να ξέρεις για το πολυτάραχο love story τους λίγο πριν την κατάθεση του μοντέλου στην δίκη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
johnny depp, johnny, love, johnny depp, δικη, love, johnny, amber heard, los angeles, winona ryder, calvin klein, vanity fair, tim burton, rum diary, fan, amber, viper, room, hollywood, roosevelt, washington, μαΐου, ryder, vanity, instagram, naomi, people, tim, burton, συλληψεις, hotel, ηλίθιος, στυλ, live, jack, doherty, hack, ipop, google, news, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, ομαδα διας, www.google.gr, Καλή Χρονιά, amber heard, instagram, rum diary, burton, ipop, φεστιβαλ κινηματογραφου, βιντεο, αστυνομια, γυναικα, δουλεια, ζηλεια, ηθοποιος, λονδινο, περιεργα, προγραμμα, φημες, ωρα, news, people, αγαπη, αρθρο, βγαινει, εβδομαδες, γυρισματα, δαχτυλιδι αρραβωνων, διαστημα, δειτε, δωματια, εγκυος, εγινε, αιθουσα, ειπε, υπαρχει, εξι, εποχη, επρεπε, ευθυνη, ζωης, ιδεα, ιδια, ιδιο, ηλίθιος, λαθος, λεπτομερειες, μαΐου, μακρια, μηνες, μπανιο, μπορεις, μυαλο, νερο, ξενοδοχειο, ομαδα, ονομα, παθος, προβληματα, ψυχη, συζυγο, συνεχεια, συλληψη, σπιτι, στυλ, στομα, τατουαζ, τραγουδιστρια, φεστιβαλ, φορα, χειλη, ωρες, amber, calvin klein, δαχτυλιδι, doherty, δωματιο, fan, φιλοι, jack, γερμανο, hack, hollywood, hotel, κονε, los angeles, μεινει, μπικινι, naomi, room, washington, couple, rose, roosevelt, ryder, σκηνη, tim, tim burton, θεματα, vanity fair, viper, vanity, winona ryder, ξεκινησε, χερια, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα