Το tip για τον γάμο που θα σε σώσει και κανένας δε θα σου πει

21:06 24/5/2022 - Πηγή: iPop

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Εσύ στολισμένη νυφούλα, με το επιτελείο επί πόδας και ξαφνικά πανωλεθρία! Google search: Πώς βγαίνει το κραγιόν από το νυφικό! Ο εφιάλτης κάθε νύφης αλλά καθόλου απίθανο να συμβεί. Ήρθε η θεία, η μαμά, η γιαγιά, η φίλη, η αδερφή και θέλοντας να σε φιλήσει σου άφησε λεκέ από κόκκινο κραγιόν πάνω στο νυφικό, σαν παράσημο! Πριν πέσεις κάτω να κλάψεις και να χάσεις τον κόσμο κάτω από τα πόδια σου, μην πελαγώνεις και να ξέρεις ότι υπάρχει λύση να μη φαίνεται

τίποτα. Συνέβη αυτό το σκηνικό σε γάμο που είχα πάει σε στόλισμα νύφης και σώθηκε και το νυφικό και η νύφη από τον νευρικό κλονισμό.

Πώς βγαίνει το κραγιόν από νυφικό;

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, που εύχομαι να μη σου συμβεί καθώς είσαι στολισμένη και περιμένεις να φύγεις για την εκκλησία, να ξέρεις ότι θα φύγει ο λεκές σου και όλα θα πάνε καλά και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Για να αποφύγουμε τις δυσάρεστες εκπλήξεις, συνήθως φοράμε τελευταίο το νυφικό για να το διατηρήσουμε καθαρό και φρέσκο μέχρι να πάμε στην εκκλησία.

7+1 πρωτότυπα δώρα γάμου, για ζευγάρια που τα έχουν όλα

Το μαγικό υλικό που χρειάζεσαι είναι το μωρομάντηλο! Ταμποναριστά για να μην ανοίξει ο λεκές κάνε τοπικά πάνω στο νυφικό σου μέχρι να φύγει εντελώς ο λεκές του κραγιόν. Αν και φαίνεται δύσκολο και μπορεί να μην το πιστεύεις, όντως το μωρομάντηλο καθαρίζει σχεδόν όλους τους λεκέδες και σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να έχουμε κοντά μας.

Αυτό είναι ένα τιπ που μοιράστηκε μαζί μου make up artist και έκτοτε, είναι κάτι που έχω πάντα κοντά μου ειδικά στις πιο αμπιγιέ εμφανίσεις μου.

7 λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής που θα ήθελα να μου είχαν πει πριν τον γάμο

Άλλοι λεκέδες που μπορεί να σε ανησυχήσουν εκείνη τη μέρα

Αποσμητικό: Το θετικό με τον λεκέ αυτόν είναι ότι είναι λευκός ή άχρωμος συνήθως, οπότε δεν φαίνεται, ωστόσο και πάλι το μωρομάντηλο θα σε σώσει.

Μάσκαρα ή μακιγιάζ: Με μια μπατονέτα ποτισμένη σε ντεμακιγιάζ ταμποναριστά βγαίνει το μακιγιάζ από το ύφασμα.

Αίμα: Το αίμα βγαίνει με νερό κρύο.

Γρασίδι: Ο πιο δύσκολος λεκές και εύχομαι να μην λερωθείς με γρασίδι. Ωστόσο λίγη πούδρα ή λευκή κιμωλία είναι αυτή που χρειάζεσαι σε αυτή την περίπτωση καθώς και υπομονή.

Τιπ: Μη φιλάτε τις νύφες πριν το γάμο και μην τις αγκαλιάζετε!

Στα backstage ενός γάμου: Όσα συμβαίνουν μετά το μυστήριο και ίσως δεν έχεις ξανακούσει

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το tip για τον γάμο που θα σε σώσει και κανένας δε θα σου πει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα