La Casa de Papel: Είναι αυτή η απόδειξη ότι πεθαίνει ένας απ’ τους πιο αγαπημένους μας χαρακτήρες στην 5η σεζόν;

14:32 5/3/2021 - Πηγή: iPop

Κι ενώ ακόμα δεν ξέρουμε την επίσημη ημερομηνία της πέμπτης σεζόν, γνωρίζουμε ήδη πως ένας θάνατος στο La Casa de Papel 5 θα ταράξει τη συνέχεια της πλοκής, αφού ένας κεντρικός χαρακτήρας φαίνεται πως θα βρει τέλος.

Πολλά έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής για την επόμενη σεζόν της αγαπημένης μας σειράς, την οποία ανυπομονούμε να δούμε, όμως τα σενάρια σχετικά με έναν ακόμη θάνατο όλο και πληθαίνουν. Κι ίσως να ελπίζαμε πως μετά τη Nairobi δε θα πέθαινε κανένα άλλο μέλος της ομάδας, όμως κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο.

Το 4ο μέρος της σειράς μάς άφησε μια γλυκόπικρη

γεύση, με την ομάδα να είναι στην ταράτσα της Τράπεζας και τον «Καθηγητή» στο έλεος της επιθεωρήτριας και πολλοί είναι αυτοί που αγωνιούν για το αν θα τα καταφέρει για ακόμα μία φορά ο Professor, όμως άλλος είναι ο ήρωας που πρόκειται να πεθάνει.

La Casa de Papel: Το λάθος στο σχέδιο του Professor που κανείς δεν πρόσεξε! Τελικά ήταν πετυχημένο;

Αν και οι περισσότεροι οπαδοί της σειράς θέλουν ο θάνατος στο La Casa de Papel 5 να αναφέρεται στον Palermo, καθώς είναι ο λιγότερο αγαπητός και κατά κάποιον τρόπο επιθυμεί να βρεθεί κοντά στον Berlin – ελπίζουμε να μην ακούστηκε μακάβριο αυτό – ενώ έχει χάσει και τη θέση που είχε απέναντι στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, φαίνεται πως ένας πιο αγαπητός ήρωας έχει περισσότερες πιθανότητες. Ο λόγος για τον Rio, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες ανήρτησε ένα story στον λογαριασμό τους στο Instagram, αναστατώνοντας τους εκατομμύρια followers του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε μία selfie, στην οποία κάθεται σε μία καρέκλα φορώντας τη μισή από την εμβληματική κόκκινη φόρμα της σειράς, ενώ το μακιγιάζ που του έχουν κάνει δείχνει πως ο ήρωας που υποδύεται έλαβε μέρος σε κάποια μάχη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Ο ηθοποιός συνόδευσε τη φωτογραφία με το τραγούδι “The End” (το Τέλος) των “Doors”, γεγονός που δημιούργησε αναστάτωση στα social media κι έκανε τους οπαδούς της σειράς να αναρωτιούνται τι θα συμβεί.

Τα σενάρια άρχισαν να πληθαίνουν με μία ακόμα φωτογραφία του Rio που κυκλοφόρησε στο Reddit με τον ήρωα να φαίνεται τραυματισμένος.

Και μπορεί όλα αυτά να ακούγονται σαν θεωρίες συνομωσίας, γιατί αν πέθαινε ο συγκεκριμένος ήρωας στην πέμπτη σεζόν της σειράς, δε θα το αποκάλυπτε τόσο εύκολα, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως ο Álex Pina δεν διστάζει να “σκοτώνει” κάποιους ήρωες της σειράς, ακόμα και τους πιο αγαπητούς, όπως η Nairobi. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, αλλά είναι ξεκάθαρο πως ο Rio θα περάσει μέσα από περιπέτειες και η μάχη στο La Casa de Papel 5 είναι αναπόφευκτη.

Ωστόσο, το τραγούδι “The End” που συνοδεύει το story του ηθοποιού να σημαίνει πολύ απλά και το τέλος των γυρισμάτων και η σειρά να μην αργεί και τόσο να επιστρέψει στις οθόνες μας με νέα επεισόδια. Ας μην ξεχνάμε πως το La Casa de Papel φτάνει στο τέλος του, κάτι που περιμέναμε εδώ και καιρό και ο Álex Pina έχει ήδη αποκαλύψει ότι η σεζόν 5 θα είναι η πιο συναρπαστική από τις προηγούμενες, αλλά και ότι η συμμορία θα διαλυθεί κι η ληστεία θα τελειώσει.

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το La Casa de Papel 5: Η ημερομηνία κυκλοφορίας, τα επεισόδια και οι νέοι ηθοποιοί

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο La Casa de Papel: Είναι αυτή η απόδειξη ότι πεθαίνει ένας απ’ τους πιο αγαπημένους μας χαρακτήρες στην 5η σεζόν; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα