MasterChef: Ο Ιωάννης έχασε την αρχηγία από τον… Πάνο!

11:33 25/2/2021 - Πηγή: iPop

Η δεύτερη ομαδική δοκιμασία στο MasterChef 5 έγινε για καλό σκοπό, με τις δύο ομάδες να μαγειρεύουν ένα γεύμα 5 πιάτων για άπορους και άστεγους. Ο Γρηγόρης Λέων, Πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, βρέθηκε στον διαγωνισμό μαγειρικής και ενημέρωσε τους παίκτες ότι η συγκεκριμένη δοκιμασία είναι πολύ ιδιαίτερη, καθώς πάνω απ΄ όλα σημασία έχει η αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Το πλεονέκτημα του Αλέξανδρου- Ο Ιωάννης έχασε την αρχηγία

Αμέσως μετά, οι κριτές ανακοίνωσαν στον Αλέξανδρο, τον νικητή του Τεστ

Δημιουργικότητας, το πλεονέκτημά του.

Με το πρώτο πλεονέκτημά του, άλλαξε τον αρχηγό της κόκκινης ομάδας και όρισε νέο εκπρόσωπο των «κόκκινων», τον Πάνο, αντί για τον Ιωάννη.

Παίρνω την απόφαση να αλλάξω τον αρχηγό και θα επιλέξω τον Πάνο για αρχηγό. Πιο πολύ θέλω να τους βοηθήσω, γιατί έγιναν κάποια σκηνικά με τον Γιάννη σαν αρχηγό

Όμως, είχε κι ένα δεύτερo πλεονέκτημα, αυτή τη φορά καθαρά μαγειρικό. Το γεύμα που έπρεπε να ετοιμάσουν οι δύο ομάδες αποτελούνταν απ’ τα εξής βασικά υλικά: Το ψωμί, η σούπα, τη σαλάτα, το κυρίως πιάτο και το γλυκό. 

Για κάθε υλικό υπήρχαν δύο κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες ο Αλέξανδρος είχε τη δυνατότητα να επιλέξει πρώτος, ώστε να διευκολύνει την ομάδα του.

Οι πρώτες εντυπώσεις απ’ τα πιάτα στην δεύτερη ομαδική δοκιμασία στο MasterChef 5

Οι τρεις κριτές και ο Γρηγόρης Λέων δοκίμασαν και τα δύο μενού και σε γενικές γραμμές έμειναν πολύ ικανοποιημένοι απ’ τις γεύσεις αλλά και την τεχνική.

Σαν μια πρώτη εντύπωση που έχουμε απ’ τα σχόλιά τους είναι ότι τους ενθουσίασαν περισσότερο οι ιδέες και η εκτέλεση της μπλε ομάδας, όμως, σίγουρα δεν γνωρίζουμε την τελική βαθμολογία.

Το συμβούλιο με την αποκάλυψη της νικήτριας ομάδας θα γίνει την Παρασκευή!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef: Ο Ιωάννης έχασε την αρχηγία από τον… Πάνο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα