Διαδραστικό webinar «Άγχος και ψυχοσωματικά: Αναγνώριση και διαχείριση»

18:31 24/2/2021 - Πηγή: iPop

Τα συναισθήματα επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής σου. Αν βιώνεις άγχος και ψυχοσωματικά, αυτό το διαδραστικό webinar δημιουργήθηκε για σένα!

Θυμώνεις, ενθουσιάζεσαι, λυπάσαι, αγχώνεσαι, χαίρεσαι. Συναισθήματα. Διαφορετικά που εναλλάσσονται καθημερινά. Τι γίνεται όμως στο σώμα μας όταν εμείς νιώθουμε λυπημένοι; Όταν νιώθουμε χαρούμενοι; Όταν θυμώνουμε, φοβόμαστε ή αγχωνόμαστε;

Όλα τα συναισθήματα

μεταφράζονται σε ορμόνες στον οργανισμό μας. Αυτές ο ορμονικές εκκρίσεις μπορούν να επηρεάσουν, να μεταβάλλουν ή και να δημιουργήσουν το συναίσθημα.

Το συναίσθημα επηρεάζει βαθιά την ποιότητα ζωής και την υγεία μας. Το μυαλό δεν γίνεται αντιληπτό χωριστά από το σώμα, αφού ο άνθρωπος προσεγγίζεται ως μια ενιαία ψυχοσωματική οντότητα. Η αιτία πολλών ψυχικών και σωματικών ασθενειών είναι συχνά η καταπίεση/απώθηση συναισθημάτων, αναγκών και επιθυμιών που ήταν απαγορευμένες.

Σε αυτό το σεμινάριο- Webinar μέσω Zoom θα μάθεις με βιωματικό τρόπο:

Τι είναι τα ψυχοσωματικά συμπτώματα; Πότε και πώς εκδηλώνονται;  Τι μας συμβαίνει όταν το σώμα παίρνει το λόγο; Πώς θα αναγνωρίσουμε τι συμβαίνει μέσα μας;Πώς επιδρούν τα συναισθήματα /άγχος στο σώμα μας;Πεποιθήσεις που μας περιορίζουνΠώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα αρνητικά συναισθήματα στο παρόν.Διαδραστικό webinar «Άγχος και ψυχοσωματικά: Αναγνώριση και διαχείριση»

Το σεμινάριο θα γίνει διαδικτυακά μέσω του Zoom!

Θα δοθούν:

Βεβαίωση συμμετοχήςΥλικό από το σεμινάριο

Στοιχεία πληρωμής:

Αιτιολογία κατάθεσης

«Επώνυμο, web ψυχοσωματικά »

Μέσω τραπέζης

GIANNOPOULOU MARIA IBAN: GR1970100000000668219384047VIVA WALLET

Αν γίνει ηλεκτρονική κατάθεση από άλλη τράπεζα εκτός Viva επιβαρύνεστε τα έξοδα μεταφοράς ή καταβάλετε συν 3€.

Από τράπεζα εξωτερικού συν 6€ λόγω εμβάσματος

Παρακαλείσθε να επισυνάψετε το αποδεικτικό πληρωμής, και το αποδεικτικό για την έκπτωση στα κάτωθι.

6942217440 (μέσω viber, what’s app)[email protected]

Θα λάβετε email με τις οδηγίες σύνδεσης για τη πλατφόρμα του Zoom την ημέρα του webinar.

Καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος λόγω του διαδραστικού χαρακτήρα παρακαλείσθε να ολοκληρώσετε την πληρωμή άμεσα για να κατοχυρωθεί η θέση σας.

Συντονίστριες ψυχολόγοι:

Γιαννοπούλου Μαρία & Μαρία Αποστολοπούλου – ΨυχολόγοςΔήλωσε συμμετοχή για : 27/2 16.00 – 18.30 35 & 25€ για φοιτητές και ανέργους και Αμεα Κατάλληλο και για επαγγελματίες ψυχικής υγείας , ιατρικά και παραϊατρικά επαγγέλματα. Δήλωση ενδιαφέροντος: μέχρι την Πέμπτη 25/2 στο email: [email protected]Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότηταςΗ συμμετοχή σας κατοχυρώνεται με την αποπληρωμή του ποσού εγγραφής

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Διαδραστικό webinar «Άγχος και ψυχοσωματικά: Αναγνώριση και διαχείριση» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα