MasterChef: Οι 5 παίκτες που πήραν τη λευκή ποδιά μετά τη μονομαχία

10:53 10/2/2021 - Πηγή: iPop

Οι 5 παίκτες που πήραν τη λευκή ποδιά συνάντησαν τον Αλέξανδρο Ακριτίδη, ο οποίος είχε καταφέρει να μπει στο σπίτι του MasterChef απ’ την πρώτη μαγειρική δοκιμασία της δεύτερης φάσης του bootcamp.

10 συνολικά διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι άντεξαν απ’ την σκληρή προηγούμενη δοκιμασία, διαγωνίστηκαν ανά 2άδες μεταξύ τους, σε μονομαχίες, διεκδικώντας την παραμονή τους και την είσοδό τους στο σπίτι.

Οι 5 παίκτες που πήραν τη λευκή ποδιά

O Αλέξανδρος και η Μαρία μαγείρεψαν με πρωταγωνιστή μια χοιρινή μπριζόλα. Ο Αλέξανδρος αναδείχθηκε μεγάλος νικητής με το χοιρινό

με πουρέ καρότου και dumplings, επιβεβαιώνοντας ότι ήταν το φαβορί ανάμεσα στους δυο τους. Η Μαρία, βέβαια, έκανε μια πολύ δυνατή προσπάθεια με τους κριτές να δυσκολεύονται να αποφασίσουν.

H Αργυρώ και η Μαρία διαγωνίστηκαν μεταξύ τους έτσι. Νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρία και ο Πάνος Ιωαννίδης της είπε «Μαρία μπήκες στον διαγωνισμό επίσημα! Κάνε την ποδιά να αξίζει»!

Ο Σερόπ διαγωνίστηκε ενάντια στον Γιώργο κι ενώ αρχικά όλοι πίστευαν ότι ο φίλος του Σταυρή θα κερδίσει, ο Σερόπ, χωρίς να έχει καθόλου αυτοπεποίθηση, κατάφερε να κάνει μια καλύτερη προσπάθεια.

H Ανούς και η Βιβή διαγωνίστηκαν με μεγάλη στενοχώρια αφού είχαν έρθει πολύ κοντά και ήθελαν να περάσουν μαζί. Τελικά, η Ανούς ήταν εκείνη με την καλύτερη προσπάθεια.

Ο Αντώνης επικράτησε με άνεση έναντι του Αντώνη, ο οποίος ρίσκαρε με το τραχανότο του, αλλά οι αστοχίες του του στοίχισαν μια θέση στο σπίτι του MasterChef.

Την Τετάρτη θα δούμε τους υπόλοιπους 14 παίκτες να διεκδικούν μια θέση στο MasterChef:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef: Οι 5 παίκτες που πήραν τη λευκή ποδιά μετά τη μονομαχία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα