«No Time to Die»: Ο σκηνοθέτης που κατηγορείται για αποπλάνηση και χειριστική συμπεριφορά

12:31 9/5/2022 - Πηγή: iPop

Τρεις γυναίκες κατηγορούν τον σκηνοθέτη του «No Time To Die», Cary Fukunaga, για αποπλάνηση και χειριστική συμπεριφορά.

Την Τετάρτη, 4/5, η 23χρονη ηθοποιός Rachelle Vinberg κατηγόρησε τον 44χρονο Fukunaga ότι η σχέση τους της προκάλεσε ψυχικό τραύμα, λίγες μέρες αργότερα, δύο ακόμη γυναίκες μοιράστηκαν την παρόμοια εμπειρία τους μαζί του.

Οι νέες καταγγελίες για τον σκηνοθέτη του No Time to Die:

Στις ιστορίες της στο Instagram, η Vinberg απέκρυψε αρχικά την ταυτότητά του πριν αναδημοσιεύσει μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις του Fukunaga σχετικά με την ανατροπή που έλαβε ο νόμος «Roe v. Wade». «Κυριολεκτικά δεν νοιάζεται κανείς για τις γυναίκες». Συγκεκριμένα, έγραψε στην ανάρτηση: «Τραυματίζει τις γυναίκες». Στη συνέχεια δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες με τον Fukunaga.

has anyone seen rachelle vinberg’s story today?? she just exposed cary fukunaga for grooming her and said she’s also far from the only girl he did it to. i’m so horrified by this. i want those girls to be able to heal and i want him blacklisted. so sickening.

— carey (@brokebackstan) May 4, 2022

Η Rachelle Vinberg, η πρωταγωνίστρια της ταινίας Skate Kitchen του 2018 της Crystal Moselle, καθώς και του δημοφιλούς spinoff του HBO, Betty, ισχυρίστηκε ότι ο Fukunaga είναι «πολύ χειριστικός» και ότι «το κάνει» αυτό εδώ και χρόνια. Λέει ότι γνώρισε τον σκηνοθέτη του No Time to Die όταν ένας υπεύθυνος κάστινγκ την πλησίασε σε ένα skate park και ο Fukunaga προσφέρθηκε να την προσλάβει σε μια διαφήμιση: «Προφανώς είπα ναι».

Ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον Fukunaga «την επόμενη μέρα» που έκλεισε τα 18 και ότι συχνά την σύστηνε ως ξαδέρφη ή ανιψιά του όταν έκαναν μία δημόσια εμφάνιση. Η Vinberg είπε ότι βρισκόταν σε θεραπεία τον περασμένο χρόνο και διαγνώστηκε με διαταραχή μετατραυματικού στρες μετά την σχέση που είχε αναπτύξει μαζί του.

No Time to Die: Η «βασιλική» πρεμιέρα της ταινίας μετά από τρεις αναβολές, το ροζ σακάκι του Daniel Craig και η εκθαμβωτική Kate Middleton

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cary Fukunaga (@cary_fukunaga)

Το βράδυ της Τετάρτης, 4/5, η Hannah και η Cailin Loesch, δίδυμες αδερφές που γνώρισαν τον Fukunaga στα γυρίσματα της σειράς Maniac του Netflix, ανάρτησαν ένα κείμενο για τη δική τους εμπειρία με τον σκηνοθέτη. Ο Fukunaga έγινε φίλος τους όταν ήταν 20 ετών και πρωταγωνιστούσαν στη σειρά, αλλά οι αδερφές υποστηρίζουν ότι μετατράπηκε σε κάτι πέρα ​​από τη φιλία «τα επόμενα τρία χρόνια».

Μάλιστα, περιγράφουν λεπτομερώς μια νύχτα του 2020 όταν ο Fukunaga ήρθε σε επαφή μαζί τους για να μείνει στο σπίτι των γονιών τους στην Πενσυλβάνια και προσπάθησε να εξαναγκάσει τα κορίτσια σε τρίο.

Όταν αργότερα η Cailin προσπάθησε να βάλει τέλος σε αυτή την κατάσταση, ο Fukunaga φέρεται να χρησιμοποίησε ως όπλο του την χειραγώγηση:

«Ρώτησε αν ήξερα «πόσο άσχημο θα ήταν αυτό» αν η ιστορία έβγαινε στον απόηχο του κινήματος Me Too, λέγοντας ότι «δεν του άρεσε» το πρόσωπο που περιέγραφε η Cailin. Η Cailin θυμάται ακόμα το άγριο βλέμμα στα μάτια του όταν της μίλησε.

Σε μια ιστορία στο Instagram που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, 12/5, η Vinberg αναφέρθηκε στην ιστορία των διδύμων Loesch και δημοσίευσε DM μεταξύ αυτής και των διδύμων στα οποία επιβεβαιώνει ότι ο Fukunaga προσπάθησε να τους κάνει ένα τατουάζ, όπως αυτό που της έκανε στα 18 της.

«Του αρέσει να κάνει τατουάζ στα κορίτσια», είπε η Vinber, αναφέροντας, «είναι ο τρόπος του να «μαρκάρει» τις γυναίκες».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cary Fukunaga (@cary_fukunaga)

Από την προηγούμενη εβδομάδα που οι καταγγελίες είδαν το φως την δημοσιότητας, υπήρξαν και άλλοι ισχυρισμοί σε βάρος του σκηνοθέτη του «No Time To Die». Τον Οκτώβριο, η ηθοποιός Raeden Greer ισχυρίστηκε ότι απολύθηκε από την 1η σεζόν του «True Detective» επειδή αρνήθηκε να κάνει μια γυμνή σκηνή που της είχε αναθέσει ο Fukunaga. Η Greer αποκάλυψε το γεγονός αυτό αφού διάβασε μια συνέντευξη στην οποία ο Fukunaga δήλωσε ότι έφερε τη Phoebe Waller-Bridge για το σενάριο στο «No Time to Die» σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει μία ταινία για τον James Bond σε έναν κόσμο μετά το Me Too.

Όπως έγραψαν οι δίδυμες Loesch: «Δεν μας βίασαν, δεν μας απέλυσαν από μια δουλειά ή δεν μας εξανάγκασαν να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε σωματική πράξη παρά τη θέλησή μας. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δεν είναι κακοποίηση ή χειραγώγηση».

Ο Fukunaga βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ και δεν έχει δώσει ακόμα εξηγήσεις σχετικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες σε βάρος του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «No Time to Die»: Ο σκηνοθέτης που κατηγορείται για αποπλάνηση και χειριστική συμπεριφορά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα