Phoenix Rising: Η Evan Rachel Wood μιλάει για τα όσα βίωσε απ’ τον Marilyn Manson στο νέο ντοκιμαντέρ του HBO

13:06 23/2/2022 - Πηγή: iPop

Πριν από μερικούς μήνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για την κακοποιητική συμπεριφορά του Marylin Manson, ο οποίος είχε φτιάξει ένα σπίτι- φρίκη για τα θύματά του. Τώρα, το ντοκιμαντέρ Phoenix Rising φέρνει στο φως ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες, μέσα απ’ τις περιγραφές της Evan Rachel Wood.

«Είμαι εδώ για να μιλήσω για

τον Brian Warner, γνωστό και ως Marilyn Manson», ακούμε να λέει η Evan Rachel Wood στο trailer του ντοκιμαντέρ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου.

Το ντοκιμαντέρ αποτελείται από 2 μέρη και προβλήθηκε ήδη στο στο Sundance Film Festival. Όμως, το HBΟ πρόκειται να το προβάλλει τον Μάρτιο για να δουν όλοι τη συγκλονιστική ιστορία κακοποίησης της ηθοποιού.

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την ηθοποιό και ακτιβίστρια Evan Rachel Wood σε αυτό το ταξίδι που κάνει στο παρελθόν. Συναντά γυναίκες που βίωσαν τα ίδια στα χέρια του Marilyn Manson και αναζητά δικαιοσύνη στο δικαστήριο. Μετά από περίπου μία δεκαετία από τότε που δραπέτευσε από μία απίστευτα κακοποιητική σχέση, η Wood πάλεψε για να περάσει η τροπολογία Phoenix, η οποία επεκτείνει τη χρονική περίοδο κατά την οποία τα θύματα καταγγέλουν την ενδοοικογενειακή βία στην Καλιφόρνια. Σήμερα, βρίσκει το θάρρος να μιλήσει για την ιστορία της, έχοντας αλληλεγγύη από τα υπόλοιπα θύματα του Manson

Το πρώτο μέρος “Phoenix Rising: Don’t Fall” κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου και το δεύτερο μέρος “Phoenix Rising: Stand Up” στις 16 του μήνα.

To trailer του ντοκιμαντέρ Phoenix Rising: View this post on Instagram

A post shared by Evan Rachel Wood (@evanrachelwood)

«Το βίντεο ήταν μόνο η αρχή της βίας»: Η Evan Rachel Wood κατηγορεί τον Marilyn Manson ότι την βίασε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων βίντεο κλιπ του

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Phoenix Rising: Η Evan Rachel Wood μιλάει για τα όσα βίωσε απ’ τον Marilyn Manson στο νέο ντοκιμαντέρ του HBO εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα