Stranger Things 4: Το Netflix προσθέτει προειδοποιητική καρτέλα μετά το μακελειό στο Τέξας

12:37 28/5/2022 - Πηγή: iPop

Το Netflix πρόσθεσε μια ειδική σήμανση περιεχομένου στην 4η σεζόν του Stranger Things, η οποία έγινε διαθέσιμη παγκοσμίως την Παρασκευή 27/05. Αφορμή για την ειδική προειδοποίηση του Stranger Things 4, στάθηκαν οι πυροβολισμοί την Τρίτη 24/05 στο Δημοτικό Σχολείο «Robb» στο Uvalde του Τέξας , που άφησε πίσω του 21 νεκρούς – μεταξύ των οποίων 19 παιδιά και δύο δασκάλους.

Netflix τον Μάιο 2022: Η μεγάλη επιστροφή του Stranger Things κι όλα όσα θα δούμε

Ο λόγος που

το Netflix αποφάσισε τελευταία στιγμή να προσθέσει την ειδική προειδοποίηση είναι διότι οι εναρκτήριες σκηνές του Stranger Things 4 σχετίζονται με τους πρόσφατους σοκαριστικούς πυροβολισμούς που συνέβησαν στο Τέξας. Η ειδική σήμανση θα παίζει όταν ξεκινάει η νέα σεζόν , αλλά μόνο στους συνδρομητές από τις ΗΠΑ, προειδοποιώντας τους θεατές για μια βίαιη σκηνή που περιλαμβάνει παιδιά.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ειδική προειδοποίηση του Stranger Things 4

«Γυρίσαμε αυτή τη σεζόν του Stranger Things πριν από ένα χρόνο, αλλά δεδομένου του πρόσφατου τραγικού πυροβολισμού στο σχολείο του Τέξας, οι θεατές μπορεί να βρουν την αρχική σκηνή του πρώτου επεισοδίου ανησυχητική. Λυπούμαστε βαθιά για αυτή την ανείπωτη βία και οι καρδιές μας πάνε σε κάθε οικογένεια που θρηνεί ένα αγαπημένο πρόσωπο».

Ένας εκπρόσωπος του Netflix σχολίασε τη κίνηση αυτή λέγοντας: «Αποφασίσαμε να προσθέσουμε αυτή την κάρτα δεδομένου του πόσο κοντά συνέπεσε η πρεμιέρα με αυτή την ανείπωτη τραγωδία και επειδή η εναρκτήρια σκηνή είναι πολύ βίαιη».

Το Netflix αποκαλύπτει τη νέα λειτουργία του «Mystery Box»! Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Τι συμβαίνει στον 4ο κύκλο του Stranger Things

Έχουν περάσει έξι μήνες από τη Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Stranger Things: Αυτά είναι τα πρώτα 8 λεπτά της τέταρτης σεζόν

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Stranger Things 4: Το Netflix προσθέτει προειδοποιητική καρτέλα μετά το μακελειό στο Τέξας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα