«The Crown»: Τα νέα επεισόδια έρχονται για να ρίξουν φως στις τραγικές στιγμές της Diana και του Καρόλου – Πώς θα αναπαραστήσουν το μοιραίο δυστύχημα;

13:02 14/10/2022 - Πηγή: iPop

Είναι γνωστό πως ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και η πριγκίπισσα Diana είχαν μία ταραχώδη σχέση κατά τη διάρκεια των πρώτων τους ραντεβού στις αρχές της δεκαετίας του ’80 μέχρι το διαβόητο διαζύγιό τους το 1996. Μία σχέση με πολλούς τσακωμούς, μυστικά και ίντριγκες. Τώρα, το «The Crown» έρχεται για να φωτίσει τις πιο σκοτεινές πλευρές αυτής της σχέσης.

Η 5η σεζόν, που θα προβληθεί στο Netflix τον Νοέμβριο του 2022, αναμένεται να εξιστορήσει μερικές από τις πιο εκρηκτικές

και αξέχαστες στιγμές από τον γάμο του βασιλικού ζευγαριού.

Από την σχέση του Καρόλου με την Καμίλα, την αξιομνημόνευτη συνέντευξη της Dianna στο BBC μέχρι και τον τραγικό θάνατό της, παρακάτω μπορείς να δεις τις δύσκολες στιγμές της σχέσης τους, τις οποίες ανυπομονούμε να δούμε στο Netflix!

Το trailer της 5ης σεζόν του «The Crown» μόλις κυκλοφόρησε! – Τα πρώτα πλάνα από τον εφιαλτικό γάμο της Diana με τον Κάρολο

The Crown 5η σεζόν – Υπόθεση: Όλα όσα θα δούμε!Η σιωπηλή κόντρα της Diana και της Καμίλα

Η πριγκίπισσα Diana γνώριζε τη στοργή που έτρεφε ο Κάρολος για την Καμίλα καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους και του μετέπειτα γάμου τους.

Η 5η σεζόν του The Crown ελπίζουμε ότι θα περιγράψει περισσότερες στιγμές κεκλεισμένων των θυρών μεταξύ των δύο γυναικών.

Diana: Her True Story

Ενόψει του χωρισμού της από τον Κάρολο το 1992, η Diana έριξε μια τεράστια βόμβα με τη μορφή των απομνημονεύσεών της.

Στο Diana: He True Story – In Her Own Words, η αείμνηστη πριγκίπισσα περιέγραψε λεπτομερώς τους αγώνες της με την κατάθλιψη και τη βουλιμία, καθώς και τη σχέση του Καρόλου με την Καμίλα.

Αποκάλυψε τη συγκλονιστική αλήθεια πίσω από τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκε η βασιλική οικογένεια και, για να λέμε την αλήθεια, τα απομνημονεύματα της πριγκίπισσας θα ήταν μία πολύ καλή πηγή έμπνευσης για τα νέα επεισόδια της σειράς.

TIM GRAHAM/GETTY

To The Crown έχει το δικό του virtual μουσείο και μπορείς να περιηγηθείς δωρεάν ανάμεσα σε όλα τα κοστούμια!

Το ζοφερό ταξίδι τους στην Κορέα

Τα πράγματα μεταξύ του Κάρολου και της Diana ήταν άσχημα για χρόνια, αλλά με τη βασιλική περιοδεία τους τον Νοέμβριο του 1992 στη Νότια Κορέα, η σχέση μεταξύ τους κατάρρευσε ολοκληρωτικά.

«Ήταν άσχημη η κατάσταση μεταξύ τους, δεν άντεχαν ο ένας τον άλλον και νομίζω ότι το γραφείο Τύπου είπε ας κάνουμε τον χωρισμό όσο πιο εύκολο γίνεται», είχε αποκαλύψει κάποτε στο 9Honey η βασιλική εμπειρογνώμονας Victoria Arbiter.

«Δεν μπορούσαν πια να το κρύψουν».

Λίγο μετά την περιοδεία, ο John Major ανακοίνωσε στο κοινοβούλιο της Βουλής των Αντιπροσώπων ότι το ζευγάρι συμφώνησε να χωρίσει.

BY ANWAR HUSSEIN/COURTESY OF NATIONAL GEOGRAPHIC.Η συνέντευξή της στο Panorama

Η συνέντευξη της Diana το 1995 στο Panorama του BBC πρόκειται να είναι ένα από τα highlights για την επόμενη σεζόν.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μίλησε για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο, την εξωσυζυγική της σχέση και πώς πίστευε ότι «διεξαγόταν ένας πόλεμος εναντίον της» για την άρνησή της να «αποχωρήσει από την οικογένεια ήσυχα».

Υπολογίζεται ότι 23 εκατομμύρια άνθρωποι συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη εκείνη την εποχή.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στον Martin Bashir, η Diana είπε επίσης τα εξής διάσημα και αξέχαστα λόγια: «Ήμασταν τρεις σε αυτόν τον γάμο», αναφερόμενη στην ερωμένη και μελλοντική σύζυγο του Καρόλου, Καμίλα.

Όταν η Diana είχε πει στο BBC “Σε αυτόν τον γάμο, ήμασταν τρεις” (Video)

Το revenge dress της Diana

Δε γίνεται να μην απολαύσουμε έστω και μία σκηνή με την Diana να φοράει το revenge dress στην 5η σεζόν του The Crown.

Στα τέλη του 2021, οι θαυμαστές ανακάλυψαν μια φωτογραφία της ηθοποιού Elizabeth Debicki φορώντας το εμβληματικό μαύρο φόρεμα, επιβεβαιώνοντας τις εικασίες ότι η αξέχαστη fashion στιγμή θα διαδραματιστεί στην οθόνη.

Ήταν στις 29 Ιουνίου 1994 όταν η Πριγκίπισσα της Ουαλίας αποφάσισε να κάνει την εμφάνισή της στο πάρτι του Vanity Fair στη Serpentine Gallery του Λονδίνου με ένα μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο.

Το συγκεκριμένο μαύρο φόρεμα αποτελεί μια μεγάλη στιγμή για την Diana, καθώς το φόρεσε την ίδια μέρα που ο Κάρολος παραδέχτηκε τη σχέση του με την Καμίλα.

JAYNE FINCHER/GETTYΟ Κάρολος παραδέχεται ότι είχε κι άλλη σχέση

Ο Κάρολος παραδέχτηκε την απιστία του κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 1995 με τον δημοσιογράφο Jonathan Dimbleby.

Ο Dimbleby ρώτησε τον τότε Πρίγκιπα της Ουαλίας: «Προσπάθησες να είσαι πιστός στη γυναίκα σου όταν έδωσες τον όρκο του γάμου;»

Ο Κάρολος απάντησε: «Ναι. Μέχρι να καταστραφεί ανεπανόρθωτα, προσπαθήσαμε και οι δύο».

Ήταν η πρώτη φορά που ο βασιλιάς είχε αποκαλύψει δημόσια λεπτομέρειες της σχέσης του, προκαλώντας σοκ στο παλάτι.

Πώς γνωρίστηκε ο Κάρολος με την Νταϊάνα; Η πρώτη γνωριμία που είδαμε στο The Crown δεν είναι ακριβώς αληθινή…

Η κηδεία της Diana

Σύμφωνα με πληροφορίες, το The Crown θα αποφύγει να απεικονίσει το τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα του 1997 που οδήγησε στον θάνατο της Diana σε ηλικία 36 ετών. Ωστόσο, θα μας δείξει όλα όσα συνέβησαν πριν και μετά το μοιραίο τροχαίο.

«Το αυτοκίνητο θα φεύγει από το Ritz μετά τα μεσάνυχτα με τους παπαράτσι να το ακολουθούν και μετά θα παρουσιαστεί το αποτέλεσμα με τον Βρετανό Πρέσβη στη Γαλλία να μιλάει με το Υπουργείο Εξωτερικών», ανέφερε μέλος της παραγωγής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, η παραγωγή της δημοφιλούς σειράς του Netflix, γυρίζει αυτή την περίοδο τα επεισόδια που θα παρουσιάσουν τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana και ήδη συνεργείο και καστ βρίσκονται σε κατάσταση έντονης προετοιμασίας και άγχους.

Επιπλέον, η σειρά μπορεί να επιλέξει να αναδημιουργήσει αποσπάσματα από την σπαρακτική κηδεία της, η οποία παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά γεγονότα όλων των εποχών.

Η Elizabeth Debicki και οι νέες φωτογραφίες από τα πολυαναμενόμενα επεισόδια της 5ης σεζόν

Η Elizabeth Debicki είναι η φτυστή η πριγκίπισσα Diana! Και δε το λέω εγώ, αλλά οι νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα του The Crown.

Η 32χρονη Debicki, η οποία εντάχθηκε στο καστ της 5ης σεζόν του δράματος του Netflix, φωτογραφήθηκε φορώντας ένα αντίγραφο του κόκκινου φορέματος που φορούσε η Diana κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της τον Ιούλιο του 1997 στο Northwick Park & ​​St. Mark’s Hospital.

Backgrid / SplashNews.com

Αν αυτή η φωτογραφία είναι όντως από σκηνή του 1997, όπως δείχνει το φόρεμα, τότε απεικονίζει τις τελευταίες στιγμές της Diana με τους γιους της, τον Πρίγκιπα William και τον Πρίγκιπα Harry.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Garavani (@eugeniagaravani)

Τον Ιούλιο του 1997, η Diana και οι γιοι της προσκλήθηκαν στη βίλα του Mohamed Al Fayed στο St. Tropez. Ο Al Fayed, ένας δισεκατομμυριούχος, ήταν ιδιοκτήτης του πολυτελούς πολυκαταστήματος του Λονδίνου Harrods (πωλήθηκε το 2010), της ποδοσφαιρικής ομάδας Fulham και του ξενοδοχείου Ritz στο Παρίσι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown — Brasil. (@thecrownfas)

Η Diana δεν το ήξερε, αλλά αυτή ήταν η τελευταία φορά που πέρασε ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά της.

Αυτή και ο μεγαλύτερος γιος του Al Fayed, Dodi, ξεκίνησαν να βγαίνουν και πέθαναν μαζί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι ένα μήνα αργότερα, τον Αύγουστο του 1997, μαζί με τον οδηγό τους Henri Paul.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «The Crown»: Τα νέα επεισόδια έρχονται για να ρίξουν φως στις τραγικές στιγμές της Diana και του Καρόλου – Πώς θα αναπαραστήσουν το μοιραίο δυστύχημα; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
crown, νέα, φως, diana, τα νεα, φως, ερχονται, diana, επεισοδια, national geographic, vanity fair, netflix, bbc, tim, κορεα, victoria, john, major, βουλη, fashion, ιουνίου, vanity, συγκεκριμένο, σοκ, κηδεία, γαλλια, william, instagram, eugenia, harrods, fulham, paul, ipop, google, www.google.gr, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, instagram, ipop, βγαινουν, αυτοκινητο, γυναικα, δωρεαν, καταθλιψη, κοντρα, ρωτησε, φωτογραφιες, φωτογραφια, bbc, αγωνες, αρθρο, απιστια, βιλα, βουλιμια, βομβα, γεγονοτα, γινεται, γνωριμια, γονατο, γυρισματα, δειτε, δειχνει, ευκολο, ειπε, εμφάνιση, εποχη, ερχεται, ετων, ζοφερο, κηδεία, ιδια, ηλικια, υποθεση, κοκκινου, λεπτομερειες, λογια, μαυρο, μορφη, μπορεις, μυστικα, οθονη, οικογενεια, παιδια, παρισι, πηγη, ραντεβου, σεζον, συγκεκριμένο, συζυγο, σειρα, σοκ, τις δυσκολες στιγμες, εικασιες, φορα, ασχημη, crown, eugenia, fashion, fulham, john, harrods, υπουργειο, ιουνίου, major, national geographic, netflix, paul, πληροφοριες, σκηνη, ταξιδι, θεματα, vanity fair, victoria, vanity, william, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα