To TikTok ανοίγει εστιατόρια και κάνει delivery τις viral συνταγές του που όλοι αγαπήσαμε!

12:31 18/12/2021 - Πηγή: iPop

Το TikTok ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα υπηρεσία που θα μετατρέψει τα viral φαγητά του σε γεύματα που θα κάνει delivery και θα μπορείτε πραγματικά να παραγγείλετε και να απολαύσετε. Η εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης συνεργάζεται με την Virtual Dining Concepts και το Grubhub για να λανσάρει το επόμενο έτος εστιατόρια μόνο για παράδοση με την επωνυμία «TikTok Kitchen» στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το TikTok κάνει delivery
τις viral συνταγές του

Το μενού στα εστιατόρια θα βασίζεται στις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις φαγητού στο TikTok, τις οποίες οι άνθρωποι μπορούν στη συνέχεια να παραλάβουν στην πόρτα τους μέσω του Grubhub. Το TikTok σχεδιάζει να λανσάρει περίπου 300 τοποθεσίες που θα αρχίσουν να παραδίδουν πιάτα τον Μάρτιο, με σχέδια να ανοίξουν περισσότερα από 1.000 εστιατόρια μέχρι το τέλος του επόμενου έτους.

Το αρχικό μενού θα περιλαμβάνει κορυφαία Viral πιάτα TikTok, όπως ζυμαρικά φέτας, μπιφτέκι, παϊδάκια καλαμποκιού και πατατάκια ζυμαρικών. Η ψημένη φέτα, συγκεκριμένα, κέρδισε απίστευτη έλξη το 2021, καθώς η Google ανέφερε ότι ήταν το πιάτο με τις περισσότερες αναζητήσεις της χρονιάς, αφού κέρδισε τεράστια δημοτικότητα στο TikTok. Στο εξής, το μενού στις τοποθεσίες θα τροποποιείται ανά τρίμηνο με νέα πιάτα που έχουν αρχίσει να γίνονται viral. Είναι άγνωστο εάν η TikTok θα επιλέξει να κάνει μερικά δημοφιλή πιάτα, όπως η ψητή φέτα, μόνιμες προσφορές στο μενού.

«Τα έσοδα από τις πωλήσεις του TikTok Kitchen θα διατεθούν τόσο για την υποστήριξη των δημιουργών που ενέπνευσαν το στοιχείο του μενού όσο και για την ενθάρρυνση και βοήθεια άλλων δημιουργών να εκφραστούν στην πλατφόρμα σύμφωνα με την αποστολή του TikTok να εμπνεύσει τη δημιουργικότητα και να φέρει χαρά στους χρήστες του», δήλωσε η TikTok.

Η εταιρεία διευκρίνισε, ωστόσο, ότι επρόκειτο περισσότερο για μια καμπάνια για να φέρει το φαγητό του TikTok στους θαυμαστές και όχι για την εξόρμηση του TikTok στην επιχείρηση εστιατορίων. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία πιθανότατα το βλέπει αυτό περισσότερο ως μια προσπάθεια μάρκετινγκ, παρά ως μια μακροπρόθεσμη επιχείρηση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο To TikTok ανοίγει εστιατόρια και κάνει delivery τις viral συνταγές του που όλοι αγαπήσαμε! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα