We will come back home: To video με τους νεαρούς χορευτές που στέλνουν το δικό τους μήνυμα για το δεύτερο lockdown (Video)

17:29 3/11/2020 - Πηγή: iPop

Όσο κι αν δεν θέλουμε να το “δούμε”, το δεύτερο lockdown είναι εδώ. Κι αυτό δεν αφορά μόνο την Ελλάδα ή την Ευρώπη. Επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο αναγκάζονται να κλείσουν και οι άνθρωποι των τεχνών είναι αντιμέτωποι μ’ ένα μέλλον γεμάτο αβεβαιότητα. “We will come back home” τραγουδούν και χορεύουν νεαροί χορευτές στο Λονδίνο, σ’ ένα video που θα σε γεμίσει με ανάμεικτα συναισθήματα.

Οι άνθρωποι που εργάζονται

σε θέατρα, μουσικές σκηνές, εκθέσεις και δραστηριοποιούνται με τον οποιοδήποτε τρόπο με τις τέχνες, υποφέρουν. Εδώ και μήνες προσπαθούν να επιβιώσουν, ενώ τώρα είναι αντιμέτωποι μ’ ένα δεύτερο lockdown.

Είναι δύσκολο. Δεν μπορούμε καν να φανταστούμε το τι βιώνουν και το πώς αισθάνονται. Όταν όλη σου τη ζωή βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο και παίζεις μ’ ένα τεράστιο κοινό από κάτω, είναι πολύ δύσκολο απλά να κλειστείς στο σπίτι, να μην εξασκείς την τέχνη σου κάθε μέρα μπροστά σε κόσμο και να πρέπει να βρεις τρόπο να βιοποριστείς.

Δημιουργήθηκε το πρώτο μουσείο με έργα τέχνης εμπνευσμένα απ’ τον κορονοϊό

Τα θέατρα στο Λονδίνο είναι έτοιμα για το δεύτερο lockdown και μια ομάδα από νεαρούς performers γύρισε ένα video που πραγματικά μας γεμίζει με πολλά, διαφορετικά συναισθήματα.

Τα θέατρα είναι κλειστά, αλλά οι τέχνες δεν πεθαίνουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Και σύντομα όλοι θα “γυρίσουμε στο σπίτι μας” και όπου σπίτι, εννοούμε τα θέατρα!

Οι χορευτές μας παρασύρουν στο ρυθμό τους, ενώ χορεύουν και τραγουδούν στο κέντρο του Λονδίνου φορώντας τις μάσκες τους προκαλώντας μας ασυναίσθητα ένα χαμόγελο, όμως, την ίδια στιγμή το video προκαλεί συγκίνηση, ενώ προσπαθούμε να μπούμε στη θέση αυτών των ανθρώπων που δεν γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα σταματήσουν να χορεύουν! Είτε είναι σ’ ένα θέατρο, είτε στους δρόμους, είτε στο σπίτι τους! Γιατί η τέχνη δεν πεθαίνει!

We will come back home: Δες το video

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο We will come back home: To video με τους νεαρούς χορευτές που στέλνουν το δικό τους μήνυμα για το δεύτερο lockdown (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Video,