YFSF: Η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς και τα highlights (Videos)

10:10 24/2/2020 - Πηγή: iPop

Το δεύτερο live του Your Face Sounds Familiar ήταν εντυπωσιακό με τη Μαρία Ανδρούτσου να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς! Όλα τα highlights και οι εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων.

Τη βραδιά άνοιξε ο Στέφανος Μουαγκιέ, ο οποίος υποδύθηκε τον Justin Timberlake.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο Λάμπης Λιβιεράτος που είπε το «Πήγαινε με όπου θέλεις ταξιτζή» σαν άλλος Στράτος

Διονυσίου.

Σειρά είχε ο Νικόλας Ραπτάκης που μεταμορφώθηκε σε Ed Sheeran κι είχε μια απ’ τις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς.

Και θα μπορούσε να ήταν ο νικητής, εάν δεν είχε έρθει μετά η σαρωτική Μαρία Ανδρούτσου, η οποία τα έδωσε όλα ως Tones and I.

Ο Ηλίας Μπογδάνος μεταμορφώθηκε σε Αλκίνοο Ιωαννίδη, ενώ ο Γιώργος Χρανιώτης έγινε σέξι Right Said Fred.

Η Τάνια Μπρεάζου ως Άννα Βίσση άφησε καλές εντυπώσεις, ενώ η Κατερίνα Κουκουράκη έκανε μια απ’ τις καλύτερες εμφανίσεις ως Rihanna.

Η Δανάη Λουκάκη έκλεψε τις εντυπώσεις τραγουδώντας το «Φτάνει» ως Άντζελα Δημητρίου και η Ευρυδίκη έκλεισε τη βραδιά σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό υποδυόμενη την Alanis Morissette.

Η Μαρία Ανδρούτσου μεγάλη νικήτρια της βραδιάςΗ βαθμολογία των κριτών:Νικόλας: 36Κατερίνα: 30Μαρία: 30Ηλίας: 27Γιώργος: 25Τάνια: 22Στέφανος: 19Ευρυδίκη: 15Δανάη: 12Λάμπης: 9Η κατάταξη μετά των βαθμολογία των παικτών:Νικόλας: 56Κατερίνα: 40Μαρία: 40Ηλίας: 27Τάνια: 27Γιώργος: 25Στέφανος: 19Δανάη: 17Ευρυδίκη: 15Λάμπης: 9Πώς μεταφράστηκαν σε πόντους τα αποτελέσματα:Νικόλας: 12Μαρία: 11Κατερίνα: 10Ηλίας: 9Τάνια: 8Γιώργος: 7Στέφανος: 6Δανάη: 5Ευρυδίκη: 4Λάμπης: 3

Σε αυτή τη βαθμολογία υπήρξαν ισοψηφίες, τόσο μεταξύ της Μαρίας και της Κατερίνας όσο και ανάμεσα στον Ηλία και την Τάνια. Ο Γιώργος Μαζωνάκης ως πρόεδρος της επιτροπής για αυτή την εβδομάδα, έδωσε το 10άρι στην Κατερίνα και αντίστοιχα το 8άρι στην Τάνια.

Το κοινό του στούντιο ανέδειξε τελικά τη νικήτρια Μαρία, διαμορφώνοντας την κατάταξη ως εξής:Μαρία: 23Νικόλας: 20Γιώργος: 18Κατερίνα: 17Δανάη: 15Στέφανος: 15Τάνια: 14Ηλίας: 14Λάμπης: 7Ευρυδίκη: 7Δες ακόμα:

Πρεμιέρα για το YFSF: Η εντυπωσιακή έναρξη και η πρώτη νικήτρια!

Το άρθρο YFSF: Η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς και τα highlights (Videos) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
YFSF,Videos