Αυτά είναι τα 7 κινηματογραφικά ζευγάρια που στην πραγματικότητα δεν μπορούν να συνυπάρξουν!

19:02 24/12/2022 - Πηγή: iPop

Όσοι παρακολουθούμε ταινίες σίγουρα έχουμε ταυτιστεί με κάποιες. Μας έχουν μείνει στο μυαλό, είτε για την πλοκή, για το σενάριο, για τους πρωταγωνιστές. Ειδικά όταν οι πρωταγωνιστές είναι ένα εντυπωσιακό κινηματογραφικό ζευγάρι. Πολλά είναι τα κινηματογραφικά ζευγάρια που έχουν γράψει ιστορία στη μεγάλη οθόνη για τον μεγάλο τους έρωτα. Η πραγματικότητα πίσω από τις κάμερες όμως είναι διαφορετική για κάποια από αυτά, καθώς στην πραγματική ζωή, δεν άντεχε ο ένας την παρουσία του άλλου. Πάμε να δούμε λοιπόν τα 7 κινηματογραφικά ζευγάρια που δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά.

Τώρα

θα απορείς πώς γίνεται να υποδύονται τα ερωτευμένα ζευγάρια ενώ δεν μπορούν να συνυπάρξουν ούτε στον ίδιο χώρο; Υποκριτικό ταλέντο λέγεται και το διαθέτουν σίγουρα. Συγγνώμη αν σου χαλάμε το σκηνικό, αλλά αυτά είναι τα 7 κινηματογραφικά ζευγάρια που ενώ είχαν απίστευτη χημεία, είχαν πολύ άσχημη σχέση.

Ryan Gosling and Rachel McAdams, The Notebook View this post on Instagram

A post shared by The Notebook Movie (@the_notebook_official)

Τι να πούμε για αυτή την ταινία και το επικό πρωταγωνιστικό ζευγάρι! Κι όμως παρά τον βαθύ έρωτα που διαδραματιζόταν στην ταινία οι δυο τους είχαν κάκιστες σχέσεις. O Ryan μάλιστα είχε ζητήσει από το σκηνοθέτη να βγάλει την Rachel εκτός set. Ενώ άλλη φορά είχαν συναντηθεί σε ένα δωμάτιο με έναν παραγωγό και άρχισαν να φωνάζουν και να τσακώνονται. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να συνεργαστούν, αλλά δεδομένου του τελικού αποτελέσματος, είναι πολύ καλοί επαγγελματίες.

Patrick Swayze and Jennifer Grey, Dirty Dancing View this post on Instagram

A post shared by Dirty Dancing (@dirtydancingfanpage1987)

Ο Patrick και η Jennifer δεν μπορούσαν να βρουν έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας. Είχαν πρωταγωνιστήσει ξανά σε προηγούμενη ταινία και η συνεργασία τους δεν ήταν ιδιαίτερα καλή , καθώς ο Patrick ήταν αυταρχικός και της Jennifer δε της άρεσε. Κανείς τους δε χάρηκε όταν έμαθαν ότι πρόκειται να συνεργαστούν ξανά. Πριν το γύρισμα λογομαχούσαν καθώς ο Patrick ήταν έμπειρος χορευτής και νευρίαζε με την άπειρη Jennifer.

Johnny Depp and Angelina Jolie, The Tourist View this post on Instagram

A post shared by The Tourist (@thetouristmovie)

Και όμως αυτοί οι δύο ηθοποιοί δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά, αφού ο Depp θεωρούσε την Angelina πολύ εγωκεντρική και ήθελε να ελέγχει τα πάντα. Ενώ εκείνη με τη σειρά της δεν άντεχε το γεγονός πως αυτός δεν είχε καθόλου oργάνωση και τάξη.

Leonardo DiCaprio and Claire Danes, Romeo + Juliet View this post on Instagram

A post shared by @melodyofgrande

Εμβληματική ταινία με εμβληματικούς ηθοποιούς, των οποίων οι σχέσεις είχαν δυσκολίες. H Claire τα έπαιρνε όλα πολύ σοβαρά και ήθελε να προβάλλει τον εαυτό της σύμφωνα με τον Leonardo. Από την άλλη, παρόλο που εκείνος ήταν μεγαλύτερος σε ηλικία εκείνη ήταν πιο ώριμη και τον θεωρούσε υπερβολικά ανώριμο.

Nathan Fillion and Stana Katic, Castle View this post on Instagram

A post shared by Bones4L (@bones4l)

Ενώ η σειρά είχε 8 σεζόν, οι ηθοποιοί δεν κατάφεραν να τα βρουν ποτέ και πολλοί fans ισχυρίζονται ότι αυτός είναι και ο λόγος της μεγάλης επιτυχίας. Πολλοί που έχουν δουλέψει με τον Nathan βρήκαν τη συνεργασία περίπλοκη και η Stana στο γύρισμα αλλά και στα καμαρίνια ήθελε να βάλει τα κλάματα εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

Reese Witherspoon and Vince Vaughn, Four Christmases View this post on Instagram

A post shared by Mr. Sunshine's Movie Derby (@mrsunshinemoviederby)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που έφερνε την διαφωνία στις σχέσεις τους είναι το γεγονός πως ο Reese ήταν πολύ οργανωτικός χαρακτήρας ενώ η Vince πιο χύμα, κάτι που δεν τους επέτρεπε να επικοινωνήσουν και να συνεργαστούν εύκολα, καθώς ο Reese ενοχλούνταν αρκετά.

Gillian Anderson and David Duchovny, The X Files View this post on Instagram

A post shared by The X-Files Forever (@thexfilesforever)

Οι δυο τους δούλευαν πολλές ώρες μαζί και αυτό ήταν πολύ κουραστικό καθώς είχαν διαφορετικά στυλ εργασίας. Η Gillian ήταν τελειομανής ενώ ο David ήθελε να τελειώνει πιο γρήγορα. Βασικά στοιχεία που δε τους άφηναν να είναι στο ίδιο μήκος κύματος.

Τα φαινόμενα απατούν λοιπόν και μέσα από αυτά τα παραδείγματα βλέπουμε πόσο μεγάλη υπόθεση είναι να είσαι σωστός επαγγελματίας!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτά είναι τα 7 κινηματογραφικά ζευγάρια που στην πραγματικότητα δεν μπορούν να συνυπάρξουν! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτά,afta