Αν δείχνεις νεότερος απ’ ότι είσαι… αυτά τα comics είναι για σένα!

10:50 6/12/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να το πεις καλά γονίδια; Θέλεις να το πεις καλή διατροφή και γυμναστική; Υπάρχουν άνθρωποι που δείχνουν πιο νέοι από ότι είναι στην πραγματικότητα και είναι πέρα για πέρα τυχεροί!

Πολλοί άνθρωποι που λένε πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός κι άλλοι που όσο μεγαλώνουν κρύβουν χρόνια.

Υπάρχουν, όμως, και οι τυχεροί! Άνθρωποι που δείχνουν πιο νέοι απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα και ποτέ δεν μπορείς να μαντέψεις την ηλικία τους όσο κι αν προσπαθείς. Δηλαδή, είναι οι άνθρωποι που πρέπει να τους πας στο «Guess My Age» και κανείς να μην μπορεί να μαντέψει την ηλικία…

Πολλές

φορές και όσοι μικροδείχνουν αντιμετωπίζουν προβλήματα που μπορεί να σου φαίνονται περίεργα, αστεία αλλά και σημαντικά.

Comics δείχνουν τη δυσκολία του κάθε επαγγέλματος

Άνθρωποι που δείχνουν πιο νέοι απ’ ότι είναι αλλά έχουν… προβλήματα

Πολλοί νομίζουν πως η ταυτότητά σου είναι… ψεύτικη. Εντάξει λιγάκι υπερβολικό αλλά σίγουρα θα κοιτάξουν δύο και τρεις φορές την ημερομηνία γέννησης και θα το σχολιάσουν.

Ακόμη και μερικές τρίχες στο πρόσωπο… δεν βοηθούν την κατάσταση. Ακόμη μικροδείχνεις!

Σε φλερτάρουν και πιο νέοι. Πολύ πιο νέοι. Όχι, πως έχουμε κάτι με τη διαφορά ηλικίας αλλά είναι και αυτό ένα σύνηθες φαινόμενο!

Νομίζουν πάντα ότι είσαι πιο μικρή από την αδερφή σου ενώ αυτό δεν ισχύει… Τώρα πόσο καλό είναι αυτό για την αδερφή σου… μάλλον όχι και τόσο!

Μερικές φορές στη δουλειά αμφισβητούν τις ικανότητές σου και πρέπει να εργαστείς διπλά για να σε πάρουν στα σοβαρά και να αποδείξεις την αξία σου. Κι αν δεν έρθει κάποιος καινούργιος στη δουλειά… μπορεί να νομίζει πως κάνεις την πρακτική σου!

Οι άνθρωποι σου δίνουν συμβουλές… σαν να μην είσαι ενήλικας. Σαν να μην είσαι 30 ετών. Σαν να μην έχεις ζήσει κι εσύ μερικά πράγματα…

Με πόσα από αυτά ταυτίζεσαι; Όσα τέτοια μικρο-προβλήματα κι αν έχεις δεν παύεις να είσαι από τους τυχερούς στη ζωή. Γιατί όσο χρονών κι αν είσαι πάντα θα φαίνεσαι πιο μικρή.

Αλλά βέβαια… κι εμείς πιστεύουμε πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός!

Διαβάστε επίσης:

Επιστήμονες αποκαλύπτουν ποια γονίδια παίρνεις απ’ τη μαμά και ποια απ’ τον μπαμπά!

Το άρθρο Αν δείχνεις νεότερος απ’ ότι είσαι… αυτά τα comics είναι για σένα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα