Χαλάρωση στο σπίτι

19:01 9/5/2014 - Πηγή: iPop

Μια ακόμη κουραστική εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, ειδικά για σένα μια γυναίκα, εργαζόμενη, μητέρα, σύζυγο και πόσα άλλα, δεν αρκεί μόνο ένα: «ουφ, επιτέλους τελείωσε» για να την αποχαιρετήσεις… Έχεις ανάγκη και πραγματικά το αξίζεις … να χαλαρώσεις.

Μπορεί η χαλάρωση στο σπίτι να σου φαίνεται ένα μακρινό όνειρο αλλά άμα το θες πραγματικά μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα, δε θες ούτε χρήματα ούτε δύσκολα πράγματα… Μόνο λίγο χρόνο… και φυσικά διάθεση.

Βάλτους όλους για ύπνο και μετέτρεψε το σπίτι σου και ειδικότερα το μπάνιο σου, σε ένα mini spa.

Ήρθε η ώρα, το δικό σου, προσωπικό πάρτι μόλις ξεκινά…Άναψε κεράκια ρεσο και άστα στο πάτωμα και γύρω από τη μπανιέρα σου για να έχεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα χωρίς πολύ φως…Γέμισε τη μπανιέρα σου με άλατα( για χαλάρωση), πολύ καλή επιλογή είναι αυτά με άρωμα λεβάντας και χλιαρό νερό.Βάλε στο ραδιόφωνο τραγούδια που γουστάρεις όπως λέει και ένα παλιό- αγαπημένο άσμα, σε χαλαρή ένταση και βούλιαξε για όση ώρα επιθυμείς.

Μετά θα κοιμηθείς σαν πουλάκι, δεν θα χρειαστείς για κανέναν λόγο να μετρήσεις προβατάκια και το πρωί θα νιώθεις στην κυριολεξία άλλος άνθρωπος.

The post Χαλάρωση στο σπίτι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα