«Δεν πρόκειται να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης»: Το επαναστατικό maternity look της Rihanna καταρρίπτει κάθε στερεότυπο

16:02 15/3/2022 - Πηγή: iPop

Η Rihanna από τότε που αποκάλυψε πως περιμένει παιδάκι έχει σπάσει κάθε στερεότυπο και έχει εμπνεύσει εκατοντάδες μανούλες για τον τρόπο που θα πρέπει να ντύνονται. Όπως θέλουν! Σε μία πρόσφατη συνέντευξή της στο Bustle εξήγησε τους λόγους πίσω από τις ενδυματολογικές επιλογές της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να αγοράσει ποτέ ρούχα εγκυμοσύνης.

Στην τελευταία εμφάνισή της, στο πλαίσιο του launch του brand της, Fenty Beauty,

στο ULTA Beauty, η Rihanna επέλεξε να φορέσει ένα crop top με χαμηλοκάβαλη φούστα με παγιέτες και ένα belly chain, χαρίζοντάς μας για μία ακόμη φορά εμβληματικές στιγμές μόδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R I H A N N A (@ririgalbadd)

One Chic Mama! Η Rihanna παραδίδει μαθήματα στυλ σε όλες τις μανούλες του κόσμου με το πιο σέξι see-through λουκ!

Η Rihanna μιλά για τα ρούχα εγκυμοσύνης και γίνεται πηγή έμπνευσης!

«Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης. Δεν θα αγοράσω παντελόνια εγκυμοσύνης, τζιν και φορέματα. Δεν πρόκειται να κάνω ό,τι μου πει η κοινωνία», δήλωσε η Rihanna.

Ίσως είναι η μητρότητα που της έχει δώσει έμπνευση για iconic εμφανίσεις; Ίσως έτσι ήταν από πάντα; Όπως και να έχει της οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που καταρρίπτει κάθε στερεότυπο και μετατρέπει κάθε περίσταση σε στιγμή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Η Rihanna απάντησε, επίσης, σε όσους αποκαλούν το στυλ της επαναστατικό ή προκλητικό. «Στο παρελθόν, βλέποντας το ντύσιμο κατά τη διάρκεια της κύησης, πίστευα ότι ήταν μονόδρομος. Οπότε πίεσα τον εαυτό μου να ξεπεράσω τα όρια και να περάσω καλά. Επειδή για εμένα δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από μία πρόκληση. Θέλω να πω, εκεί διοχετεύω τη δημιουργικότητά μου. Έτσι μου έρχονται νέες ιδέες και τρόποι να το κάνω να λειτουργήσει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Η Rihanna απολαμβάνει κάθε λεπτό της εγκυμοσύνης της, ενώ παράλληλα μας προειδοποίησε να μην επαναπαυόμαστε γιατί πρόκειται να γίνει ακόμα πιο δημιουργική! «Ξέρω, θα έρθει και η άλλη πλευρά της κύησης, αυτή που θα πρέπει να πάρω πίσω το τέλειο σώμα, και θα είναι δοκιμασία από μόνη της. Οπότε, ανυπομονώ να γίνω δημιουργική και σ’ αυτό», δήλωσε η αγαπημένη μας τραγουδίστρια.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Δεν πρόκειται να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης»: Το επαναστατικό maternity look της Rihanna καταρρίπτει κάθε στερεότυπο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα