Δολοφονία Γκάμπι Πετίτο: Ο αρραβωνιαστικός της παραδέχτηκε σε σημειωματάριο ότι την σκότωσε λίγο πριν αυτοκτονήσει

11:17 22/1/2022 - Πηγή: iPop

Ο φίλος της influencer Γκάμπι Πετίτο ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία της σε ένα ημερολόγιο που βρέθηκε μαζί με το σώμα του, σύμφωνα με το FBI. Ο Μπράιαν Λόντρι, 23 ετών, αυτοπυροβολήθηκε όταν η Petito βρέθηκε τον Σεπτέμβριο στραγγαλισμένη σε ένα κάμπινγκ του Ουαϊόμινγκ. Το ζευγάρι βρισκόταν σε roadtrip. Το σώμα του Μπράιαν Λόντρι βρέθηκε σε ένα φυσικό καταφύγιο στη Φλόριντα κοντά στο σπίτι των γονιών του στις 20 Οκτωβρίου.

Τι συνέβη στην 22χρονη Γκάμπι

Πετίτο; Η ιστορία που συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη

Δολοφονία Γκάμπι Πετίτο: Η έρευνα έχει φτάσει στο τέλος της

Η δολοφονία της Πετίτο τράβηξε την προσοχή των εθνικών μέσων ενημέρωσης. «Η έρευνα δεν εντόπισε άλλα άτομα εκτός από τον Μπράιαν Λάντρι που εμπλέκονται άμεσα στον τραγικό θάνατο της Γκάμπι Πετίτο», δήλωσε ο ειδικός πράκτορας του τμήματος του Ντένβερ του FBI, Μάικλ Σνάιντερ. «Η κύρια εστίαση του FBI σε όλη την έρευνα ήταν να αποδώσει δικαιοσύνη στην Γκάμπι και την οικογένειά της». Τόνισε ότι όλα τα «λογικά βήματα έρευνας έχουν ολοκληρωθεί» για την υπόθεση.

Το ζευγάρι κατέγραφε τα ταξίδια του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν ο Λάντρι επιστρέψει μόνος στο σπίτι της οικογένειάς του στο North Port της Φλόριντα, την 1η Σεπτεμβρίου χωρίς τον Πετίτο. Η μητέρα της ανέφερε την εξαφάνισή της στις 11 Σεπτεμβρίου, αφού σταμάτησε να ανταποκρίνεται σε τηλεφωνήματα. Το σώμα της ανακαλύφθηκε κοντά στο Εθνικό Πάρκο Grand Teton του Wyoming στις 19 Σεπτεμβρίου.

Το σώμα του Λάντρι βρέθηκε σε μια περιοχή του φυσικού καταφυγίου που ήταν στο παρελθόν υποβρύχια, είπε το FBI. Βρέθηκε με αυτοτραυματισμό από πυροβόλο όπλο, μαζί με το ημερολόγιο, ένα περίστροφο και ένα σακίδιο.

Η δήλωση του FBI ανέφερε ότι, στο ταξίδι του πίσω στη Φλόριντα, ο Λούντρι έστειλε γραπτά μηνύματα μεταξύ των τηλεφώνων του και της Πετίτο σε μια προσπάθεια «να εξαπατήσει τις αρχές επιβολής του νόμου δίνοντας την εντύπωση ότι η Πετίτο ήταν ακόμα ζωντανή». Χρησιμοποίησε επίσης τη χρεωστική της κάρτα χωρίς εξουσιοδότηση. Η Πετίτο εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή στις 27 Αυγούστου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δολοφονία Γκάμπι Πετίτο: Ο αρραβωνιαστικός της παραδέχτηκε σε σημειωματάριο ότι την σκότωσε λίγο πριν αυτοκτονήσει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα