Έγκλημα στην Άρτα: Συνελήφθη ο δράστης που σκότωσε τον 75χρονο πεθερό του – Δηλώνει μετανιωμένος στην αστυνομία

15:05 13/8/2022 - Πηγή: iPop

Ο 29χρονος, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον πεθερό του, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου (13/08). Ο δράστης που είναι υπεύθυνος για το άγριο έγκλημα στην Άρτα, είχε εξαφανιστεί τις προηγούμενες μέρες στο βουνό προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο ίδιος τελικά αποφάσισε να πάρει

τηλέφωνο την Αστυνομία της Άρτας, δηλώνοντας πως βρίσκεται στην Δαφνούλα Ευρυτανίας. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Όλα όσα δήλωσε ο δράστης μέσω του δικηγόρου του

Ο δικηγόρος του 29χρονου, αναφερόμενος στο έγκλημα που διέπραξε ο κατηγορούμενος, είπε χαρακτηριστικά:

«Τον προσέβαλε ο πεθερός του, ήθελε να πάρει το παιδί μαζί του, ήταν οι μέρες καθορισμένες να πάρει το παιδί, διαπληκτίστηκε έντονα, ήταν η κακιά στιγμή. Το όπλο το πέταξε, ήξερε ότι θα συλληφθεί αλλά βρισκόταν σε σοκ γι’ αυτό κρυβόταν».

Σχετικά με το αν ο 29χρονος ήθελε να δολοφονήσει και την πρώην σύζυγό του, ο δικηγόρος ανέφερε πως ο κατηγορούμενος δεν είχε καμία πρόθεση να της κάνει κακό.

Έγκλημα στην Άρτα: Το χρονικό της δολοφονίας

Το απόγευμα της Πέμπτης 11/08, ένας 29χρονος άνδρας από το Μεσόπυργο Άρτας πήγε στο σπίτι του 75χρονου πεθερού του και αφού διαπληκτίστηκαν, φέρεται να τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Ο δράστης μάλιστα, φέρεται να πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του. Ο ηλικιωμένος πατέρας, στην προσπάθειά του να προστατεύσει την 36χρονη κόρη του, καβγάδισε με τον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια πήρε το όπλο και πυροβόλησε κατά του πεθερού του και της πρώην γυναίκας του, χωρίς ωστόσο να τραυματίσει την ίδια.

Ο 29χρονος είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο με την 36χρονη, η οποία είχε επιστρέψει στο πατρικό της και είχαν συμφωνήσει τους όρους και τους χρόνους κατά τους οποίους θα έβλεπε το παιδί τους. Εκείνη την ημέρα, ο ίδιος είχε πάει στο σπίτι για να δει το παιδί του, καταλήγοντας τελικά να δολοφονεί τον 75χρονο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Έγκλημα στην Άρτα: Συνελήφθη ο δράστης που σκότωσε τον 75χρονο πεθερό του – Δηλώνει μετανιωμένος στην αστυνομία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα