Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα: Οι υπέροχες αναρτήσεις για τα… δίδυμα!

12:26 10/12/2020 - Πηγή: iPop

Ο Τανιμανίδης είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ κι αυτό δεν κρύβεται! Η Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος και μάλιστα περιμένει δίδυμα.

Στην προηγούμενη καραντίνα είχαν ακουστεί πολλές φήμες σχετικά με πιθανή εγκυμοσύνη της, κάτι που είχε διαψεύσει η ίδια, αλλά αυτή τη φορά είναι αλήθεια! Ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύντροφός του σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς και διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. Η Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος και την είδηση έκανε γνωστή η ίδια και ο Σάκης μέσα από αναρτήσεις τους

στο Instagram. Μάλιστα, δεν περιμένουν ένα παιδάκι, αλλά δύο, όπως αποκάλυψε ο Τανιμανίδης μέσα από τη δική του ανάρτηση.

Από την πλευρά της η Μπόμπα θέλησε να στείλει δύναμη και αγάπη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν και προσπαθούν να γίνουν μανούλες, αλλά δυσκολεύονται. Όπως ανέφερε, δεν ήταν εύκολο να μείνει έγκυος, όμως πλέον είναι ιδιαίτερα χαρούμενη.

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα.» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε ότι περιμένουν δίδυμα, γράφοντας «Κι έτσι ξαφνικά…σε λίγο θα γίνουμε 4!!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Εμείς τους ευχόμαστε τα καλύτερα και με το καλό να υποδεχτούν σε λίγους μήνες τα μωράκια τους!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα: Οι υπέροχες αναρτήσεις για τα… δίδυμα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα