Έγκυος η Ελένη Φουρέιρα – Η ανακοίνωσή της μέσα από μία πολύ τρυφερή ανάρτηση

18:09 13/11/2022 - Πηγή: iPop

Από το καλοκαίρι έντονη φημολογία ήθελε την τραγουδίστρια να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή Μποτία, χωρίς ωστόσο η ίδια να είχε διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές. Όταν μάλιστα ακύρωσε την προγραμματισμένη καλοκαιρινή της περιοδεία και όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αυτό φούντωσε ακόμα περισσότερο τα σενάρια.

Ελένη Φουρέιρα: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το bullying κι η απάντηση για το αν θα παντρευτεί με τον Μποτία

Φαίνεται

πως οι φήμες επιβεβαιώθηκαν επιτέλους και η Ελένη Φουρέιρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, δίπλα στον αγαπημένο της, αφού θα γίνει μαμά για πρώτα φορά, επιβεβαιώνοντάς το με μία πολύ γλυκιά ανάρτηση. Η ίδια ποζάρει με τη φουσκωμένη κοιλίτσα τη, ξαπλωμένη στο κρεβάτι στο πλευρό του Αλμπέρτο Μποτία και κανείς από τους δύο δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του!

Στη λεζάντα της ανάρτησης αρκέστηκε να γράψει ένα λιτό «+1», υπονοώντας τον ερχομό του μωρού που θα έρθει μέσα στους επόμενους μήνες.

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ο μεγάλος έρωτάς τους

Πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της, Αλμπέρτο Μποτία είναι η Ελένη Φουρέιρα τα τελευταία χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από χρόνια σε κοινή παρέα σε έξοδό τους στο Κολωνάκι με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή να την φλερτάρει και την τραγουδίστρια να γοητεύεται από τον εκείνον.

Ήταν Ιούνιος του 2021 όταν βγήκαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες κοινές φωτογραφίες. Το ζευγάρι ήδη συγκατοικούσε, ωστόσο είχε αποφασίσει να κρατά την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη της συναυλία μετά τον θάνατο του Mad Clip και η συγκινητική της αφιέρωση στον τράπερ

«Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτούμε. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά. Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή», είχε δηλώσει η Ελένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου απαντώντας σε όλα όσα γράφονταν περί γάμου.

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Έγκυος η Ελένη Φουρέιρα – Η ανακοίνωσή της μέσα από μία πολύ τρυφερή ανάρτηση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα