Είσαι σπίτι; Βρες το δικό σου παράθυρο online κι άναψε το φως!

13:40 29/3/2020 - Πηγή: iPop

Είσαι σπίτι; Ελπίζουμε, ναι! Ένα website για τον κορονοϊό είχε μια πρωτότυπη ιδέα για να ενωθούμε με τους άλλους, από όποια χώρα κι αν είναι και να ανάψει ο καθένας το δικό του φως στο παράθυρο. Μα τι εννοούμε με όλα αυτά;

Εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο μένουν σπίτι, προκειμένου να εμποδίσουν την εξάπλωση του ιού, να προστατεύσουν τον εαυτό τους αλλά και τους γύρω τους.

Κι γι’ αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο website

για τον κορονοϊό. Για να ενωθούν οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο, από όπου κι αν βρίσκονται, να ανάψει ο καθένας το δικό του φως στο παράθυρο. Και να δούμε πολλά, πολλά, φωτισμένα παράθυρα για να μη νιώθουμε μόνοι μας. Γιατί δεν είμαστε μόνοι μας.

Μένουμε σπίτι, κι αυτό πρέπει να διαδοθεί από άκρη σε άκρη. Εγώ. Εσύ. Όλοι. Ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού είναι προς το παρόν “κολλημένο” σε εσωτερικούς χώρους. Είτε βρίσκονται σε lockdown (όπως και η Ελλάδα), είτε σε περιορισμό, είτε σε αυτο-απομόνωση, πρόκειται για μια στιγμή που όλοι περνούν την ίδια κατάσταση. Σε παγκόσμια κλίμακα. Χωρίς διακρίσεις.

#Μένουμε_σπίτι και κάνουμε δωρεάν online μαθήματα σε κορυφαία Πανεπιστήμια

Σε ολόκληρο τον κόσμο, οι κυβερνήσεις παίρνουν δύσκολες αποφάσεις, αναγκάζοντας εκατομμύρια πολίτες να παραμείνουν στο σπίτι ως την καλύτερη απάντηση για να προσπαθήσουν να επιβραδύνουν την πανδημία του COVID-19. Και λειτουργεί. Η κοινωνική αποστασιοποίηση και απομόνωση είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιού.

Είναι δύσκολο και δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα τελειώσει. Αλλά σε αυτό είμαστε όλοι μαζί.

Και γι΄αυτό το λόγο, το agency Re|Direct με έδρα την Αθήνα, δημιούργησε ένα website για τον κορονοϊό, μια online πλατφόρμα όπου μπορείς να επιλέξεις το δικό σου παράθυρο, να ανάψεις το φως και να προσθέσεις τη σημαία της χώρας σου. Γιατί είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και μπορούμε να το αποδείξουμε!

 “Are you home?” Επίλεξε το δικό σου παράθυρο κι άναψε το φως!

Δες κι αυτό:

#Μένουμε_σπίτι και κάνουμε online tours σε διάσημα μουσεία του κόσμου!

Το άρθρο Είσαι σπίτι; Βρες το δικό σου παράθυρο online κι άναψε το φως! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα