Έλλειψη χώρου στα ντουλάπια της κουζίνας; Οργάνωσέ τα με αυτά τα hacks!

17:17 23/3/2021 - Πηγή: iPop

Ονειρεύεσαι να είχες λίγα παραπάνω ντουλάπια στην κουζίνα σου για να μην επικρατεί αυτό το χάος; Δεν υπάρχει λόγος να απελπίζεσαι γιατί με αυτά τα hacks για την οργάνωση κουζίνας, θα μπουν όλα σε τάξη στο λεπτό!

Δεν υπάρχει κάτι πιο ενοχλητικό απ’ το άνοιγμα ενός χαοτικού ντουλαπιού που ίσα ίσα χωράει το περιεχόμενο κι αρχίζουν να πέφτουν πράγματα.

Γνωρίζοντας πολύ καλά πόσο θέλεις να προστατεύσεις το νευρικό σου σύστημα, συγκεντρώσαμε μερικές έξυπνες συμβουλές για την οργάνωση της κουζίνας σου και το πώς να δημιουργήσεις επιπλέον αποθηκευτικό χώρο!

Τα hacks για την οργάνωση κουζίνας

Πώς

να αποθηκεύσεις το αλουμινόχαρτο και το αντικολλητικό χαρτί

Στα περισσότερα σπίτια, μεγάλα ρολά από αλουμινόχαρτο και αντικολλητικό χαρτί βρίσκοται στοιβαγμένα στο κάτω μέρος ενός συρταριού ή ντουλαπιού και συχνά από πάνω τους υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα stand για φύλλα Α4 και να το κολλήσεις στο εσωτερικό του ντουλαπιού της κουζίνας σου.

Τηγάνια και κατσαρόλες

Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα στις περισσότερες κουζίνες. Να τα βάλεις κάθετα ή οριζόντια το ένα πάνω στο άλλο; Κανένα τελικά δεν βολεύει ακριβώς κι επικρατεί ο απόλυτος χαμός! Αγόρεσε ράφια στήριξης και τοποθέτησε εκεί τα σκεύη σου.

Έτσι, κάθε φορά που θα τραβάς ένα σκεύος, δεν θα πέφτουν τα υπόλοιπα.

5 πράγματα που πρέπει να έχει κάθε κουζίνα!

Καθαριστικά προϊόντα

Τα είδη καθαρισμού συνήθως βρίσκονται στο ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη, με αποτέλεσμα να δημιουργείται εκεί ένα χάος. Αγόρασε απλά ένα μεταλλικό καλάθι, κρεμαστό που θα στερεώσεις στο πορτάκι απ’ το ντουλαπάκι και το πρόβλημα λύθηκε!

Δοχεία, δοχεία και δοχεία

Μισές συσκευασίες ζυμαρικών, ένα υπερχειλισμένη κουτί ζάχαρης και ένα ανοιχτό φακελάκι για καφέ… Αν σου δημιουργήθηκαν εικόνες απ’ το ντουλάπι σου, τότε χρειάζεσαι δοχεία, δοχεία και δοχεία!

Βάλε όλα αυτά τα προϊόντα σε βαζάκια και δοχεία που κλείνουν αεροστεγώς και αφενός θα έχεις μια οργανωμένη κουζίνα και αφετέρου μπορείς να τα τοποθετήσεις και εκτός ντουλαπιού, προσθέτοντας ένα επιπλέον διακοσμητικό στοιχείο στον χώρο σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Έλλειψη χώρου στα ντουλάπια της κουζίνας; Οργάνωσέ τα με αυτά τα hacks! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα