Επιστρέφει ο «Αδύναμος Κρίκος» με παρουσιαστή- έκπληξη!

09:35 23/7/2019 - Πηγή: iPop

Είναι πλέον δεδομένο: Επιστρέφει ο «Αδύναμος Κρίκος» απλά άλλαξαν λίγο τα δεδομένα όσον αφορά την παρουσίαση. Το τηλεπαιχνίδι που γνώρισε τεράστια επιτυχία στο MEGA με παρουσιάστρια την Έλενα Ακρίτα, αυτή τη φορά επιστρέφει μέσα απ’ τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Πολλά δημοσιεύματα ήθελαν τον Νίκο Μουτσινά -ο οποίος φαίνεται πως εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ- ν’ αναλαμβάνει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού, όμως, οι τελευταίες πληροφορίες αλλάζουν τα δεδομένα.

Σύμφωνα με συγκεκριμένα με το «TV Έθνος»,

το κανάλι τελικά αποφάσισε να εμπιστευτεί τον Τάσο Τρύφωνος, ο οποίος παρουσιάζει και την κυπριακή εκδοχή του τηλεπαιχνιδιού, με μεγάλη επιτυχία. Ο Τάσος Τρύφωνος έχει καταφέρει να κάνει το παιχνίδι πάλι πολύ δημοφιλές, με τις ατάκες του να πρωταγωνιστούν στα πιο viral videos!

Ο «Αδύναμος Κρίκος» θα προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και θα μεταδίδεται μία με δυο φορές την εβδομάδα -πιθανότατα στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου- όμως, οι ακριβείς ώρες δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα. Όσον αφορά την πρεμιέρα, το παιχνίδι θα βγει στο πρώτο μισό της νέας σεζόν.

Info!

«Ο πιο αδύναμος κρίκος» έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου («The Weakest Link»). Στη χώρα μας κατάφερε όχι μόνο να απογειώσει την τηλεθέαση, αλλά και να γίνει σλόγκαν που ακούγεται ακόμα και σήμερα από στόμα σε στόμα. Εννιά παίκτες ανταγωνίζονταν κόντρα στο χρόνο. Εννιά γύροι γρήγορων ερωτήσεων έθεταν σε δοκιμασία τους παίκτες. Κάθε σωστή απάντηση κέρδιζε, ενώ κάθε λάθος κόστιζε ακριβά. Συναρπαστικό, σκληρό και γρήγορο, το παιχνίδι ακροβατούσε στα όρια της πιο λεπτής ισορροπίας. Η Έλενα Ακρίτα, στο ρόλο του πιο αυστηρού κριτή, απομάκρυνε τον ηττημένο παίκτη της αλυσίδας με τη χαρακτηριστική φράση: «Λυπάμαι πολύ. Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος».

Διαβάστε εδώ για την επιστροφή του Φώτη Σεργουλόπουλου στην τηλεόραση.

Το άρθρο Επιστρέφει ο «Αδύναμος Κρίκος» με παρουσιαστή- έκπληξη! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα