Για τους ρομαντικούς: Οι ταινίες που πρέπει να δεις του Αγίου Βαλεντίνου | Videos

11:11 13/2/2020 - Πηγή: iPop

Αν είσαι απ’ τους ρομαντικούς της παρέας αλλά δεν έχεις και ιδιαίτερα πλάνα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αν είσαι ελεύθερος ή σε σχέση και θέλεις να το ζήσεις ρομαντικά, τότε σου έχουμε την καλύτερη πρόταση: Καναπές, κουβέρτα, ζεστή σοκολάτα και ταινία! Και βρήκαμε τις πιο ρομαντικές ταινίες ακριβώς για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Οι ρομαντικές ταινίες έχουν τη δική τους χάρη. Μερικές είναι

περισσότερο προσγειωμένες στην πραγματικότητα, άλλες σε κάνουν να ονειρεύεσαι και σου παρουσιάζουν το ιδανικό.

Και τι καλύτερο για Παρασκευή βράδυ απ’ το να δεις μια ταινία με την παρέα σου, μόνος σου ή με τον σύντροφό σου; Ορισμένες από τις παρακάτω ταινίες μπορεί να τις έχεις ξανά δει αλλά να θέλεις μια υπενθύμιση, άλλες μπορεί να μην τις έχεις δει και τώρα είναι η ευκαιρία σου.

Οι ρομαντικές ταινίες για την Ημέρα του Αγίου ΒαλεντίνουLet the right one in

Μια ταινία του 2009 του Tomas Alfredson που επικεντρώνεται στη σχέση μεταξύ ενός ντροπαλού 12χρονου,του Oskar και μιας μυστηριώδης γειτόνισσας, της Eli. Γρήγορα αναπτύσσουν μια μορφή σύνδεσης πάνω τις ίδιες παραξενιές.

Γρήγορα έρχονται πιο κοντά κι αποκαλύπτει ο ένας την πραγματική του φύση στον άλλον. Η Eli μοιράζεται το σκοτεινό, μακάβριο μυστικό της με την Oskar, αποκαλύπτοντας τη σύνδεσή της με μια σειρά αιματηρών τοπικών δολοφονιών.

Δράμα και ρομαντισμός με τα όλα του!

L.A. Story

Για να κάνεις το κλίμα λίγο πιο ανάλαφρο, μπορείς να δεις τη συγκεκριμένη ταινία. Ο Harris K. Telemacher (Steve Martin) έχει την πιο εύκολη δουλειά στον κόσμο: Λέει τον καιρό στο Los Angeles, όπου ο καιρός είναι τόσο προβλέψιμος που καταγράφει τις προβλέψεις εκ των προτέρων. Ο Harris κουρασμένος με τη δουλειά, τη ζωή του και τη σχέση του με την μακροχρόνια φίλη Trudi (Marilu Henner), αρχίζει να λαμβάνει μυστικά μηνύματα από μια πινακίδα κοντά στο σπίτι του, το οποίο τον οδηγεί να ασχοληθεί με έναν βρετανό δημοσιογράφο (Victoria Tennant) και ένα σύγχρονο νεαρό μοντέλο (Sarah Jessica Parker).

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Κάθε φορά που βλέπεις αυτήν την ταινία νιώθεις διαφορετικά. Ποτέ δεν την βαριέσαι και πάντα σε γεμίζει με συναισθήματα. Οι συστάσεις είναι περιττές. Αν δεν την έχεις δει… πώς γίνεται να μην την έχεις δει;;;

Όταν οι ταινίες μας παραδίδουν μαθήματα για το σεξ

Amelie

Ακόμη μια ταινία για την οποία δεν χρειάζονται συστάσεις.  Μια ταινία σαν όνειρο. Μια ομορφιά που πηγάζει από μέσα, ένα χαμόγελο που σε ζεσταίνει. Αυτή η ταινία σε κάνει να πιστεύεις λιγάκι στα θαύματα ενώ η μελωδία απ’ τον Yann Tiersen θα σε ανατριχιάσει και θα ενεργοποιήσει όλες τις αισθήσεις σου.

The Aftermath

Η Keira Knightley πρωταγωνιστεί σε αυτήν την ταινία. Είναι μια απίστευτη ηθοποιός και κάθε φορά τα έργα στα οποία παίζει είναι ιδιαίτερα και μοναδικά. Κι αυτό δεν θα σε απογοητεύσει, αφού έχει έναν μοναδικό τρόπο να κάνει κάθε ταινία καλύτερη από την προηγούμενη!

And then we danced

H συγκεκριμένη ταινία βγήκε στις 7 Φεβρουαρίου 2020. Ένας νέος άνδρας που έχει εκπαιδευτεί απ’ την παιδική του ηλικία για να γίνει ο καλύτερος χορευτής. Τελικά γίνεται ζευγάρι με την Mary που επίσης,χορεύει και ο κόσμος του αλλάζει!

Υ.Γ. Στη λίστα δεν βάλαμε τις ταινίες P.S. I Love You, Dirty Dancing κι άλλες κλασικές γιατί… εννοούνται και σίγουρα τις έχεις δει άπειρες φορές!

Διαβάστε επίσης:

Το πρόβλημα με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το άρθρο Για τους ρομαντικούς: Οι ταινίες που πρέπει να δεις του Αγίου Βαλεντίνου | Videos| Videos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγίου Βαλεντίνου | Videos,agiou valentinou | Videos