Η Anne Hathaway αποκαλύπτει τις πιο κρυφές πτυχές του εαυτού της! 10 πράγματα που δεν ήξερες για εκείνη

12:35 22/6/2022 - Πηγή: iPop

Είκοσι ένα χρόνια μετά το «The Princess Diaries», η Anne Hathaway θεωρείται η «αγαπημένη της Αμερικής» κι εάν πληκτρολογήσεις στην google, «Γιατί σε κάποιους δεν αρέσει η Anne Hathaway;» μια απάντηση εμφανίζεται στην κορυφή: Είναι πολύ τέλεια! Τώρα, η αγαπημένη μας ηθοποιός, μας επιτρέπει να την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα και απαντά σε ερωτήσεις οι οποίες αποκαλύπτουν τις πιο κρυφές πτυχές του εαυτού της.

Σε αυτή τη φάση της ζωής της η Anne Hathaway είναι πιο ευτυχισμένη

από ποτέ! Είναι μια περήφανη μητέρα, έχει την οικογένειά της, ενώ παράλληλα έχει καταφέρει να εξισορροπήσει την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή! Είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για όλους μας!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Hathaway (@annehathaway)

«Unexpected Wonders»: Η Anne Hathaway και η Zendaya χορεύουν φορώντας πολύτιμα διαμάντια – Η νέα καμπάνια Bulgari που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν

Εάν, όμως, θέλεις να την δεις στην μεγάλη οθόνη, αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στην ταινία Armageddon Time με τον Jeremy Strong, 2 χρόνια μετά το Serenity. Πρόκειται για ένα δράμα που εκτυλίσσεται στο Queens τη δεκαετία του ’80 και περιγράφει την ενηλικίωση αλλά και τις οικογένειες μεταναστών που κυνηγούν το αμερικανικό όνειρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Hathaway (@annehathaway)

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Anne Hathaway δήλωσε πως δεν χάρηκε καθόλου όταν κέρδισε Όσκαρ

Anne Hathaway – Ερωτήσεις: Γνώρισε καλύτερα την αγαπημένη σου ηθοποιό

Μάλιστα, έκανε και κάτι το οποίο δε συνηθίζει, απαντώντας σε ερωτήσεις των πιο κoντινών της ανθρώπων άνοιξε την καρδιά της!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Hathaway (@annehathaway)

Θα ήθελε να είναι μπαλαρίνα επαγγελματικού επιπέδου και πιανίστας σε επίπεδο συναυλιών.Δεν αναζητά καταφύγιο αλλού παρά μόνο στον εαυτό της.Το τελευταίο βιβλίο που διάβασε και της έκοψε την ανάσα είναι οι «Αναμνήσεις του Αδριανού» της Marguerite Yourcenar. Φεμινισμός για την Anne Hathaway είναι ο ορισμός του ανθρώπου που πιστεύει στην ισότητα των γυναικών και όλων των φύλων. Το ρούχο το οποίο έχει μετανιώσει που φόρεσε δημοσίως ήταν ένα φόρεμα το οποίο δεν ήξερε ότι διαφάνιζε στα φώτα των δωματίων. Ο μουσικοί που την έχουν επηρεάσει περισσότερο από όλους είναι Whitney Houston και η Madonna, ενώ λατρεύει η Fiona Apple, την Tori Amos, την Jenny Lewis και τον Rufus Wainwright. Υποκριτική ή τραγούδι; Εκείνη απαντά ότι αγαπά το τραγούδι αλλά η υποκριτική ήταν πάντα εκεί και ένιωθε ότι μπορούσε να εκφραστεί καλύτερα.Αυτό που θυμώνει πραγματικά την Anne Hathaway είναι ότι υπάρχουν σχέδια για την ανατροπή της Roe εναντίον Wade, τη νομοθεσία δηλαδή που αφορά της εκτρώσεις στις ΗΠΑ. Φαντάσου, είναι ένα άτομο που είναι πάντα ήρεμο! Η Anne Hathaway είναι στοργική μητέρα και σύντροφος, ενώ κρατά ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Το μυστικό της; Βρίσκει ευγνωμοσύνη παντού!Δεν έχει κλέψει ποτέ στη ζωή της τίποτα και από κανέναν.

Anne Hathaway VS Kelly Clarkson: Ποια τραγουδάει καλύτερα;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Anne Hathaway αποκαλύπτει τις πιο κρυφές πτυχές του εαυτού της! 10 πράγματα που δεν ήξερες για εκείνη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα