Η Ashley Graham και η κόρη της Madonna είναι δύο από τα πρόσωπα της νέας συλλογής εσωρούχων Parade x Juicy Couture

14:34 13/12/2020 - Πηγή: iPop

Η μάρκα εσωρούχων Parade μαζί με την Juicy Couture κυκλοφόρησαν μία νέα συλλογή εσωρούχων με την Ashley Graham να ποζάρει topless για τη νέα καμπάνια. Μαζί της είναι η κόρη της Madonna, Lourdes Leon η οποία μετά τη συνεργασία

της με τον οίκο Miu Miu το καλοκαίρι, επιστρέφει μέσα από τη νέα της φωτογράφιση για τη νέα συλλογή εσωρούχων Parade x Juicy Couture.

Νέα συλλογή εσωρούχων Parade x Juicy Couture

Η συλλογή αποτελείται από επτά packs εσωρούχων, δύο από τα οποία περιλαμβάνουν και λογότυπα Swarovski. Ακολουθούν στυλ με βελούδινα πουγκιά και τυπωμένα κασκόλ Parade x Juicy που σχεδιάστηκαν από την Jeannette Hayes, η οποία εδρεύει στη Νέα Υόρκη. Στις φωτογραφίες της καμπάνιας, η Ashley Graham ποζάρει με ένα παλτό και εσώρουχα, ενώ η Leon κοιτάζει πίσω στην κάμερα με την αυτοπεποίθηση που φαίνεται να έχει κληρονομήσει από την μητέρα της, φορώντας ένα σλιπ με χρυσό λογότυπο “Juicy” στο πίσω μέρος του εσωρούχου.

Η συλλογή συνδυάζει τα εμβληματικά στυλ Y2K της μάρκας (βελούδο, κρυστάλλινα λογότυπα κ.λπ.) με παραμυθένιο φόντο. Έως ότου κυκλοφορήσουν, η Parade δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram του κινητού τηλεφώνου της Hilary Duff τοποθετημένο στο ψηλοτάκουνο πέδιλό της στην ταινία A Cinderella Story.

Η Ashley Graham, η οποία έγινε πρόσφατα μανούλα, απαθανατίζεται από τον φωτογραφικό φακό χωρίς ίχνος photoshop. Μέσα από αυτή τη λεπτομέρεια και μέσα από αυτές τις δύο διαφορετικές γυναίκες, η καμπάνια στοχεύει να συμβολίσει τη φυσική ομορφιά και κάθε «perfect imperfection» επάνω σε μια γυναίκα.

Η ανάρτηση της Parade, μέσω της οποίας ανακοίνωσε τη νέα καμπάνια, αναγράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας:

Μια φορά κι έναν καιρό, η Parade και η Juicy Couture ξεκίνησαν να δημιουργούν την τέλεια συλλογή για κορίτσια που τους αρέσουν τα όμορφα πράγματα. Εμπνευστήκαμε από τα επαναστατικά χρόνια της δεκαετίας του 2000, όταν οι αθλητικές φόρμες ήταν πιο μαλακές, η μέση ήταν χαμηλότερη, και υπήρχε λάμψη παντού

View this post on Instagram

A post shared by Parade (@parade)

Στην ιστοσελίδα της, η μάρκα εσωρούχων Parade σχολιάζει τη συνεργασία με τη Juicy Couture, αναγράφοντας:

Μαζί, σχεδιάσαμε μια συλλογή για να γιορτάσουμε τη διαχρονικότητα της λαμπρής και τολμηρής αυτο-έκφρασης

View this post on Instagram

A post shared by Parade (@parade)

View this post on Instagram

A post shared by Juicy Couture (@juicycouture)

View this post on Instagram

A post shared by Parade (@parade)

View this post on Instagram

A post shared by Parade (@parade)

View this post on Instagram

A post shared by Parade (@parade)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Ashley Graham και η κόρη της Madonna είναι δύο από τα πρόσωπα της νέας συλλογής εσωρούχων Parade x Juicy Couture εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα