Η Hailey Bieber δεν είναι έγκυος – Μας δείχνει την κοιλιά της και αποκαλύπτει πως έχει κύστη στην ωοθήκη της «στο μέγεθος ενός μήλου»

12:37 29/11/2022 - Πηγή: iPop

Η Hailey Bieber μοιράζεται μαζί μας μια οδυνηρή περιπέτεια υγείας που περνάει στα social media και την ευχαριστούμε γι’ αυτό!

Το super model περιέγραψε μια πρόσφατη πρόκληση υγείας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, μαζί με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα story της στο Instagram.

Hailey Bieber – Κύστη: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Στην φωτογραφία

η Hailey φαίνεται να σηκώνει το φούτερ της για να δείξει την κοιλιά της, αν και ξεκαθάρισε ότι η φουσκωμένη περιοχή «δεν έχει μωρό μέσα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

«Έχω μια κύστη στην ωοθήκη μου, η οποία έχει το μέγεθος ενός μήλου. Δεν έχω ενδομητρίωση, ούτε και πολυκυστικές ωοθήκες, αλλά είχα ξανά στο παρελθόν κύστη στην ωοθήκη και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο», έγραψε αρχικά το γνωστό μοντέλο.

«Πρέπει να βρεις πώς να αντιμετωπίσεις τη δυσκολία όπως έρχεται»: Η Hailey Bieber για άλλη μία φορά σου υπενθυμίζει πως η ζωή δεν είναι εύκολη, αλλά μπορείς να τα καταφέρεις

Η ενδομητρίωση, σύμφωνα με την κλινική Mayo, εμφανίζεται όταν ο ιστός της μήτρας αναπτύσσεται έξω από τη μήτρα, ενώ το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών είναι η ανάπτυξη κύστεων κατά μήκος του εξωτερικού άκρου της ωοθήκης. Στην περίπτωση της Hailey, δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με τη φύση της κύστης της, αλλά ανέφερε λεπτομερώς πώς την κάνει να νιώθει.

«Με πονάει και πολλές φορές με κάνει να νιώθω ναυτία, φούσκωμα, κράμπες και να είμαι ευαίσθητη συναισθηματικά. Είμαι σίγουρη πως πολλές από εσάς γνωρίζετε πολύ καλά πώς είναι και μπορείτε να καταλάβετε. Το έχουμε όμως», κατέληξε στο story της.

Η Hailey έχει μιλήσει ανοιχτά και στο παρελθόν για θέματα υγείας που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει κι έχει μοιραστεί μαζί μας και την εμπειρία της νοσηλείας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Να σου υπενθυμίσουμε ότι τον Απρίλιο, η Hailey μοιράστηκε με το κοινό της ότι υπέστη ένα «μίνι εγκεφαλικό» που οδήγησε στην ανακάλυψη μιας καρδιακής πάθησης. Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργείο, η Hailey αποκάλυψε ότι πλέον δε διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Η Hailey Bieber σπάει την σιωπή της και μιλά για πρώτη φορά για το εγκεφαλικό και την επέμβαση καρδιάς

«Αισθάνομαι υπέροχα», τόνισε σε ένα βίντεο στο YouTube. «Το σημαντικότερο πράγμα που νιώθω είναι ανακούφιση που καταφέραμε να καταλάβουμε τα πάντα, ότι μπορέσαμε να τα αντιμετωπίσουμε, ότι θα μπορέσω να προχωρήσω από αυτήν την πραγματικά τρομακτική κατάσταση και απλώς να ζήσω τη ζωή μου», συμπλήρωσε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Hailey Bieber δεν είναι έγκυος – Μας δείχνει την κοιλιά της και αποκαλύπτει πως έχει κύστη στην ωοθήκη της «στο μέγεθος ενός μήλου» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα