Η Hailey Bieber εισάγει μια νέα τάση στο μακιγιάζ με αυτό το διαφορετικό eyeliner που θα γίνει το αγαπημένο σου καλοκαιρινό look

13:48 23/7/2021 - Πηγή: iPop

Η Hailey Bieber εντυπωσίασε ξανά με την φωτογραφία που ανέβασε στα social media της. Με μια selfie της το μοντέλο μας έδειξε τον δρόμο για να ακολουθήσουμε μια νέα τάση που όχι μόνο θα εντυπωσιάσει αλλά είναι και πολύ πρακτική. Η βάση του μακιγιάζ της μπορεί να είναι απλή αλλά πάντα έχει να σου δείξει κάτι ιδιαίτερο που τραβάει τα βλέμματα. Σε αυτήν την φωτογραφία, το eyeliner

της Hailey Bieber είναι αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Η Hailey Bieber ξεκινάει ένα νέο fashion trend μόνο με μια δημοσίευσή της στο Instagram

Το eyeliner της Hailey Bieber

Η ίδια έγραψε στην φωτογραφία της “Το διασκέδασα κάπως παραπάνω με το glam μου απόψε”. Το μοντέλο επέλεξε ένα μακιγιάζ σε γήινους και bronze τόνους με έντονες λάμψεις δίνοντας έμφαση στα χείλη της με ένα nude lip gloss. Αλλά το highlight του μακιγιάζ ήταν το eyeliner! Πρόκειται για ένα καλοσχηματισμένο φτερό σε neon αποχρώσεις το οποίο είναι πιο εύκολο να το φτιάξεις απ’ ότι νομίζεις. Δεν είναι παρά ένα eyeliner αυτοκόλλητο έτοιμο να το φορέσεις κάθε στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το κολλήσεις στην γραμμή του ματιού σου και είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις.

View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Το αυτοκόλλητο eyeliner που χρησιμοποίησε η Hailey Bieber είναι από την σειρά Eye Play της Simi Haze Beauty που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο και ξεκίνησε λανσάροντας ένα sticker book με πολύχρωμα αυτοκόλλητα eyeliner ιδανικά για να πειραματιστείς με το μακιγιάζ σου γρήγορα και εύκολα. Η Hailey Bieber συνηθίζει να επιλέγει ένα απλό καθημερινό outfit αλλά να εξαντλεί την δημιουργικότητά της στο μακιγιάζ. Την ίδια μέρα, εντοπίστηκε σε soushi restaurant στο Λος Άντζελες μαζί με τον σύζυγό της Justin Bieber φορώντας φαρδύ παντελόνι, cropped – top, bucket καπέλο και λιλά τσάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Hailey Bieber εισάγει μια νέα τάση στο μακιγιάζ με αυτό το διαφορετικό eyeliner που θα γίνει το αγαπημένο σου καλοκαιρινό look εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα