Η Halsey αποκάλυψε ότι μερικές φορές αναρωτιέται αν «διάλεξε τη λάθος ζωή», αφού προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση δηλώνοντας πως συχνά αισθάνεται μια «βαθιά θλίψη»

16:03 24/9/2022 - Πηγή: iPop

Η 27χρονη Ashley Nicolette Frangipane, γνωστή στο ευρύ κοινό ως Halsey, θέλησε μέσα από ένα Instagram story να μοιραστεί με τους φαν της τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και την αναγκάζουν να αμφιβάλλει πολλές φορές για τον εαυτό της.

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Halsey

«Ανακαλύπτω ότι συχνά υπάρχει μια βαθιά θλίψη μέσα, μια μοναξιά, ένα κενό, που καμία κοσμική ευχαρίστηση δεν μπορεί να αγγίξει», έγραψε η τραγουδίστρια σε μία δημοσίευσή της στις ιστορίες του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram.

«Συχνά αναρωτιέμαι αν διάλεξα τη λάθος ζωή για τον εαυτό μου», πρόσθεσε η ίδια. «Και το βάρος μιας τέτοιας ζωής είναι ασφυκτικό. Λυπάμαι που η μελαγχολία έχει διεισδύσει στην τέχνη μου με τρόπο που δεν έχει εξυπηρετήσει άλλο σκοπό πέρα ​​από την απέχθεια για τον εαυτό μου».

Η Halsey αποκαλύπτει πώς η άμβλωση της έσωσε τη ζωή

Συνέχισε λέγοντας πως «Πλησιάζω τα 28α γενέθλιά μου σε μια εβδομάδα και μόλις τώρα παίρνω μια ανάσα για πρώτη φορά από τότε που πήρα μια και μοναδική ανάσα σε αυτή τη νέα ζωή στα 18 μου. Μια ανάσα που έμελλε να με συντηρήσει για μια ολόκληρη δεκαετία».

Η τραγουδίστρια του single «Closer» συνέχισε λέγοντας ότι νιώθει σαν να «περιπλανιέται παράνομα», αλλά ελπίζει να βρει σύντομα νόημα στη ζωή της μέσω της μουσικής.

«Αν δεν μπορείς να είσαι ευγενικός, τουλάχιστον να είσαι ήπιος», είπε, ολοκληρώνοντας το μήνυμα της.

Instagram/ iamhalseyΗ ειλικρινής εξομολόγηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την ψυχική της υγεία

Η Halsey έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έχει δώσει με την ψυχική υγεία της και έχει εξομολογηθεί ότι έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή όταν πήγαινε ακόμα στο λύκειο, ενώ έχει αποκαλύψει επίσης ότι την τελευταία χρονιά του λυκείου πέρασε αρκετές εβδομάδες σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

«Πολλοί άνθρωποι λένε: “Δεν φαίνεται να έχεις διπολική διαταραχή”», είπε η Halsey, περιγράφοντας ότι ο κόσμος δεν πιστεύει πως πάσχει από τη νόσο λόγω της πολυάσχολης καριέρας της.

Η Halsey σημείωσε ότι ήταν πολύ διαφορετικό άτομο πριν γίνει τραγουδίστρια, διότι δεν διέθετε τότε όλους τους πόρους που έχει τώρα.

«Άρχισα να αρρωσταίνω πάρα πολύ. Νοσηλεύτηκα με αναφυλαξία»: Η Halsey μιλά για τα προβλήματα υγείας μετά την εγκυμοσύνη στην πιο ειλικρινή της ανάρτηση

Την περίοδο περίπου που κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της, το «Hopeless Fountain Kingdom» το καλοκαίρι του 2017, η Halsey άρχισε να νιώθει ότι τα προβλήματα της εφηβείας έρχονται ξανά στην επιφάνεια και για το λόγο αυτό άρχισε ψυχοθεραπεία.

Η ίδια έχει επίσης διαγνωστεί με μια πληθώρα άλλων προβλημάτων υγείας. Τον Μάιο, η Halsey αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με σύνδρομο Ehlers-Danlos, σύνδρομο Sjogren, σύνδρομο ενεργοποίησης μαστοκυττάρων (MCAS) και σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας (POTS) μετά από μια σειρά νοσηλειών.

«Έψαχνα για απαντήσεις για τη βασική αιτία ορισμένων πραγμάτων, η οποία μπορεί να είναι μια αυτοάνοση ασθένεια. Και ξέρω ότι είχα αυτοάνοσα προβλήματα για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, ειδικά με ενδομητρίωση».

View this post on Instagram

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Halsey αποκάλυψε ότι μερικές φορές αναρωτιέται αν «διάλεξε τη λάθος ζωή», αφού προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση δηλώνοντας πως συχνά αισθάνεται μια «βαθιά θλίψη» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα