Η Kate Middleton έρχεται στο Netflix – Ο νέος ρόλος στο «The Crown»

15:34 7/4/2022 - Πηγή: iPop

Σύμφωνα με πληροφορίες, το The Crown αναζητά μια ηθοποιό που θα υποδυθεί τη Δούκισσα του Cambridge για την έκτη και τελευταία σεζόν του επιτυχημένου δράματος του Netflix.

Η σειρά θα εμβαθύνει τελικά στις απαρχές της σχέσης του πρίγκιπα William και της Kate, καθώς η χρονική

περίοδος για το show θα οδηγήσει στα πρώτα χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Δούκας και η Δούκισσα συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο πανεπιστήμιο. Ωστόσο, αναμένεται να είναι μόνο ένας πολύ μικρός ρόλος, καθώς η σειρά θα επικεντρωθεί στη βασιλεία της βασίλισσας στα τέλη της δεκαετίας του ’90 έως τις αρχές της δεκαετίας του 2000, με μια πηγή να τονίζει ότι θα παίξουν τον ρόλο μόνο αν βρουν το κατάλληλο άτομο για τη δουλειά.

The Crown: Δες πώς θα είναι ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Diana στα νέα επεισόδια της σειράς

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

Kate Middleton στο The Crown: Ο νέος ρόλος της σειράς

Αυτήν τη στιγμή υπάρχει έκκληση για ηθοποιούς ηλικίας 16 έως 21 ετών για να παίξουν τους πρίγκιπες Harry και William για την τελευταία σεζόν και οι υπεύθυνοι αναζητούν «μια έντονη φυσική ομοιότητα» και στους δύο».

Η πέμπτη σεζόν θα κυκλοφορήσει στο Netflix στα τέλη του 2022 και βλέπει τους Dominic West, Elizabeth Debicki και Imelda Staunton να αναλαμβάνουν τους ρόλους του πρίγκιπα Charles, της Diana, της πριγκίπισσας της Ουαλίας, και της Βασίλισσας.

Ποια ηθοποιός από το «Emily in Paris» θα εισβάλει στο «The Crown»;

Μιλώντας στο Women’s Hour σχετικά με τον ρόλο της ως Μεγαλειοτάτη, η Imelda αποκάλυψε: «Νομίζω ότι είναι η πρόσθετη πρόκληση που αναζητούσα, σαν να τη χρειαζόμουν, είναι ότι τώρα κάνω τη Βασίλισσα με την οποία είμαστε λίγο πιο εξοικειωμένοι. Με την Claire Foy, ήταν απλά μία ιστορία και τώρα παίζω έναν ρόλο που οι άνθρωποι θα μπορούσαν να πουν «δεν το κάνει σωστά αυτό, δεν είναι έτσι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Kate Middleton έρχεται στο Netflix – Ο νέος ρόλος στο «The Crown» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα