Η Meghan Markle δεν θέλει ο πρίγκιπας Harry να χάσει τον πατέρα του: «Δεν χρειάζεται να συμβεί το ίδιο σε εκείνους που συνέβη και σε μένα»

20:02 29/8/2022 - Πηγή: iPop

Η Meghan Markle ελπίζει ότι υπάρχει περιθώριο να επιδιορθωθεί η σχέση μεταξύ του πρίγκιπα Harry και του πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολου, αφού το ζευγάρι αποφάσισε να αποχωρήσει από τη βασιλική ζωή.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό The Cut της Νέα Υόρκη, η Δούκισσα του Sussex μίλησε για την σχέση της με τον πατέρα της, Thomas

Markle.

«Ο Harry μου είπε: “Έχασα τον μπαμπά μου σε αυτή τη διαδικασία”», είπε, αναφερόμενη στον πατέρα της.

Σχετικά με την τεταμένη σχέση μεταξύ του πρίγκιπα Harry και του μπαμπά του, «Δεν χρειάζεται να συμβεί το ίδιο σε εκείνους που συνέβη και σε μένα, αλλά αυτή είναι δική του απόφαση», είπε.

Συνέντευξη Meghan Markle: Όλα όσα αποκάλυψε στο «The Cut»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του ζευγαριού τον Μάρτιο του 2021 με την Oprah Winfrey, ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Κάρολος «σταμάτησε να δέχεται τις κλήσεις μου» σχετικά με συζητήσεις για την αποχώρηση από τους ρόλους τους ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο Harry είχε δηλώσει, επίσης, ότι η βασιλική οικογένεια «κυριολεκτικά με διέκοψε οικονομικά» μετά την ανακοίνωσή της τον Ιανουάριο του 2020 ότι θα υποχωρήσει.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Κάρολος είδε τον Harry και την Meghan – καθώς έγινε και μία επανένωση με τον εγγονό του Archie Harrison και μια πρώτη συνάντηση με την εγγονή του Lilibet Diana – όταν η οικογένεια επισκέφθηκε το Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούνιο για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ.

«Ήταν μια φανταστική επίσκεψη. Ο πρίγκιπας ήταν ενθουσιασμένος που είδε τον εγγονό του και συνάντησε την εγγονή του για πρώτη φορά», δήλωσε μια βασιλική πηγή, προσθέτοντας ότι ήταν «υπέροχο» που γύρισαν ξανά ο Harry και η Meghan πίσω στη Βρετανία.

«Ο Πρίγκιπας και η Δούκισσα [της Κορνουάλης] ενθουσιάστηκαν πολύ που τους είδαν», συνέχισε η πηγή, καθώς ο Κάρολος δεν είχε δει τον εγγονό του Archie «για αρκετό καιρό».

Γνώρισε την Momma Mia! – Ο νέος σκύλος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle είναι αξιολάτρευτος κι ετοιμάζεται να ζήσει το δικό του παραμύθι

WireImage

«Ήταν πολύ ιδιαίτερο να έχουν λίγο χρόνο μαζί του. Δεν είχε γνωρίσει τη Lilibet, την εγγονή του, και έτσι το να τη συναντήσει για πρώτη φορά ήταν πολύ συγκινητικό – ήταν υπέροχο», αποκάλυψε η πηγή.

Μιλώντας για το πώς μεγαλώνουν τον Archewell, ο πρίγκιπας Harry είχε δηλώσει: «Οι περισσότεροι άνθρωποι που γνωρίζω και πολλοί από την οικογένειά μου, δεν μπορούν να εργαστούν και να ζήσουν μαζί. Είναι πραγματικά πολύ περίεργο γιατί έχει πολλή πίεση, αλλά είναι φυσικό και φυσιολογικό».

Όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε περιθώριο για να επουλωθούν οι ρήξεις με τις οικογένειές τους, η Meghan δήλωσε στο The Cut: «Νομίζω ότι η συγχώρεση είναι πολύ σημαντική. Χρειάζεται πολύ περισσότερη ενέργεια για να μην συγχωρείς. Αλλά χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να συγχωρήσεις».

«Archetypes»: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του νέου podcast της Meghan Markle στο Spotify!

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex επιστρέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο την επόμενη εβδομάδα για μια σειρά φιλανθρωπικών εκδηλώσεων. Θα ταξιδέψουν επίσης στη Γερμανία για να ξεκινήσουν τους Αγώνες Invictus του επόμενου έτους στο Ντίσελντορφ.

Δεν είναι σαφές εάν το ζευγάρι θα δει μέλη της βασιλικής οικογένειας κατά την επίσκεψή τους.

Καθώς η Meghan και ο πρίγκιπας Harry συνεχίζουν να μοιράζονται περισσότερα για την απόφασή τους να εγκαταλείψουν τη βασιλική ζωή, η παρουσιάστρια του podcast του Archetypes αποκάλυψε ότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουν στο μέλλον.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Meghan Markle δεν θέλει ο πρίγκιπας Harry να χάσει τον πατέρα του: «Δεν χρειάζεται να συμβεί το ίδιο σε εκείνους που συνέβη και σε μένα» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα