Η Mik Zazon αποτελεί τη δική μας πηγή έμπνευσης και σε βοηθά να αγαπήσεις το σώμα σου

13:46 21/6/2021 - Πηγή: iPop

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που τα social media διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο στην καθημερινότητά μας. Μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και συμπεριφερόμαστε, τον τρόπο που επιλέγουμε τα ρούχα μας κάθε πρωί ακόμα και πώς βλέπουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας και πώς νιώθουμε σχετικά με αυτόν. Μόνο με ένα scroll στην αρχική μας λαμβάνουμε, πλέον, άπειρα μηνύματα από λογαριασμούς και influencers που προωθούν το body positivity και το self love.

Η Mik Zazon είναι με σιγουριά
ο ορισμός του self love

Η Mik Zazon, λοιπόν, είναι μια blogger που έχει σκοπό της ζωής της να αποδείξει ότι όλη η βιομηχανία υγείας, διατροφών και fitness, απλά κερδίζει χρήματα εξαιτίας των ανασφαλειών μας και δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τον εάν τελικά εσύ θα χάσεις τα κιλά που επιθυμείς και βασανίζουν εσένα και την ψυχολογία σου. Το μήνυμά της; Απλό. Αγάπησε το σώμα σου γιατί είναι φυσιολογικό όπως αυτό κι αν είναι.

Πώς να boostάρεις την αυτοπεποίθηση οποιουδήποτε μέσα σε 5 λεπτά

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mik Zazon (@mikzazon)

Η ίδια μοιράζεται καθημερινά με τους followers της στο προφίλ της στο Instagram πολλές μελέτες και στατιστικά που αποδεικνύουν τη θέση της, ενώ παράλληλα μέσα από αναρτήσεις της και φωτογραφίες μιλά ανοικτά για τον τρόπο με τον οποίο αγάπησε η ίδια το κορμί της και αγκάλιασε τις ατέλειές του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mik Zazon (@mikzazon)

6 Instagram accounts που αναδεικνύουν το γυναικείο φύλο και δίνουν έμπνευση σε κάθε γυναίκα εκεί έξω!

Σε ένα από τα post της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέρει: “Προκειμένου να αγαπήσω το σώμα μου, έπρεπε πρώτα να ξε-μάθω πώς να το μισώ. Έπρεπε να ξεχάσω κάθε ίχνος (λανθασμένης) γνώσης γύρω από το fitness, που διάβασα στο Pinterest, το Instagram, το Facebook και την τηλεόραση. Έπρεπε να κάνω unfollow και να βάλω στη σίγαση, οποιονδήποτε έδινε έναυσμα στο μυαλό μου να κάνει σκέψεις σύγκρισης με άλλους ή μου δημιουργούσε αρνητικά συναισθήματα για την εικόνα μου. Έπρεπε να πετάξω και να δωρίσω όλα τα ρούχα τα οποία κρατούσα για εκείνη τη μέρα “που θα έφτανα στο σώμα των ονείρων μου”. Και αργά, αλλά σταθερά έδωσα στον εαυτό μου όλο και περισσότερο θάρρος να βγω έξω ακριβώς όπως είμαι. Διότι τελικά – η βιομηχανία fitness, υγείας και διατροφής των 70δις, δεν θα υπήρχε αν ο σκοπός της ήταν να μας διδάξει πώς να αγαπάμε και να φροντίζουμε τους εαυτούς μας”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mik Zazon (@mikzazon)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Mik Zazon αποτελεί τη δική μας πηγή έμπνευσης και σε βοηθά να αγαπήσεις το σώμα σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα