Η Pink έβαψε τα μαλλιά της κόρης της μπλε κι έστειλε ένα δυνατό μήνυμα | Photo

15:31 5/8/2019 - Πηγή: iPop

Η κόρη της Pink έχει γίνει διάσημη από κούνια αφού ακολουθεί παντού τη μαμά της και ο κόσμος τη λατρεύει. Τώρα, η τραγουδίστρια έβαψε τα μαλλιά της μικρής της κόρης μπλε για να υποστηρίξει την Jessica Simpson

Η κόρη της Pink, Williow, παρά το νεαρό της ηλικίας της, ορισμένες φορές είναι πιο punk

κι από την ίδια της τη μαμά και σίγουρα το απολαμβάνει. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να βάψει μπλε τα μαλλιά της κόρης της όχι φυσικά για να δείξει πόσο cool είναι αλλά για να υποστηρίξει την Jessica Simpson.

Τα έμαθες τα νέα; Είναι όλοι «γεννημένοι» μαμάδες και μπορούν να ασκήσουν κριτική για το πώς να μεγαλώσεις το παιδί σου, σου λένε τι κάνεις λάθος και τι σωστά. Έτσι έγινε και με την Jessica Simpson. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία με την 7χρονη κόρη της, η οποία είχε βαμμένα μαλλιά.

Αυτή η κίνηση προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. «Ντροπή, τόσο μικρή», ανέφερε το ένα σχόλιο. «Δεν είναι πολύ μικρή για να βάφει τα μαλλιά της;», αναρωτήθηκε κάποιος άλλος. «Τι κάνεις; Είναι τόσο μικρή και της έβαψες τα μαλλιά για τον εντελώς λάθος λόγο», σχολίασε ένας τρίτος.

View this post on Instagram

Inspired by The Descendants #901girl #MAXIDREW

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Jul 30, 2019 at 6:26pm PDT

Κι έτσι, η Pink που είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη σε τέτοια ζητήματα και σε καμία περίπτωση δεν ανέχεται το mom-shaming, έβαψε τα μαλλιά της κόρης της μπλε, θέλοντας να υποστηρίξει με αυτόν τον τρόπο την επιλογή της Jessica Simpson.

Δημοσίευσε, λοιπόν, μια φωτογραφία στην οποία από τη μια μεριά φαίνεται ότι βάφει τα μαλλιά της κόρης της και από την άλλη φαίνεται το αποτέλεσμα. «Άκουσα ότι οι άνθρωποι ενοχλήθηκαν με τη Jessica Simpson που άφησε την 7χρονη κόρη της να βάψει τα μαλλιά της. Οπότε σκεφτήκαμε να μοιραστούμε αυτό που κάναμε χθες», έγραψε χαρακτηριστικά η Pink στη λεζάντα της φωτογραφίας την οποία συνόδευαν, μεταξύ άλλων, τα hashtags «αποκτήστε δικά σας παιδιά» και «η αστυνομία γονέων είναι απλώς μοναχικοί και λυπημένοι άνθρωποι».

Την ίδια στιγμή, η Pink απενεργοποίησε τα σχόλια για αυτή τη φωτογραφία, ώστε να μην μπορεί κανείς να της σχολιάσει το οτιδήποτε ενώ τα likes άγγιξαν το 1 εκ.

View this post on Instagram

I heard people were bummed on Jessica Simpson for letting her seven year old get her hair colored. So we thought we’d share what we did yesterday . #bluehairdontcare #getyourownkids #parentpoliceareactuallyjustlonelysadpeople #illdyeyourhairtoolosers #ohlookmanocomments

A post shared by P!NK (@pink) on Aug 1, 2019 at 7:00pm PDT

Ένα μεγάλο respect στην Pink που αποφάσισε να μιλήσει και να αποδείξει τη στήριξή της στην Jessica Simpson με τον πιο αληθινό τρόπο.

Πότε μπορείς να βάψεις τα μαλλιά του παιδιού σου;

Καθώς δεν γνωρίζουμε τη βαφή που χρησιμοποίησαν και τις συνθήκες που έβαψαν απλώς τις άκρες των μαλλιών των κοριτσιών τους, ωστόσο οφείλουμε να σημειώσουμε πως μια κοινή βαφή δεν είναι καλό να εφαρμόζεται στα παιδιά καθώς περιέχει χημικά.

Πότε πρέπει να πεις το «ναι» στο παιδί σου και πότε «επιτρέπεται» να του βάψεις τα μαλλιά;

Τα προσωρινά χρώματα πλύσης είναι πάντα διασκεδαστικά για παιδιά όλων των ηλικιών, σε ειδικά events και party. Άλλωστε φεύγουν με το νερό!Καλό θα ήταν να μην εφαρμόζεις κάποιο ημι-μόνιμο ή μόνιμο χρώμα στα μαλλιά σε παιδί κάτω των 8 ετών σύμφωνα με τους ειδικούς.Ειδική βαφή (λιγότερο από 10 volume), λίγο χρώμα ή πιο σκούρο χρώμα στα μαλλιά είναι εντάξει σε παιδιά 9 ή 10 ετών.Οι ανταύγειες στα μαλλιά θα πρέπει να εφαρμόζονται τουλάχιστον μετά την εφηβεία.Η κλασική βαφή (40 volume) είναι επικίνδυνη για τα παιδιά.Less is more. Αν το παιδί σου θέλει λιγάκι χρώμα, μπορείς να του κάνεις τη χάρη λίγο στις άκρες των μαλλιών αφού βεβαιωθείς για αλλεργικές αντιδράσει. Με μεγάλη προσοχή, λοιπόν!

Το άρθρο Η Pink έβαψε τα μαλλιά της κόρης της μπλε κι έστειλε ένα δυνατό μήνυμα | Photo εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα