Η Skype μας συστήνει το Qik!

11:01 17/10/2014 - Πηγή: iPop

Η Skype μας συστήνει το Qik, το οποίο είναι το νέο messenger για να ανταλλάσσεις βίντεο με τους φίλους σου από τη φορητή σου συσκευή.

Μοιράσου με τους φίλους σου κάτι που θα τους κάνει να γελάσουν, βιντεοσκόπησε και μοιράσου στιγμές μ ένα μόνο άγγιγμα και στείλτες μ ένα μήνυμα!

Το Qik είναι ιδανικό για ομάδες καθώς μπορείς να δημιουργήσεις ομάδες

εύκολα από τις επαφές του κινητού σου και στείλε ομαδικό μήνυμα και δες την βιντεοσυνομιλία σου να μεγαλώνει όσο θα απαντούν περισσότερα άτομα.

Το Qik σου δίνει επίσης τη δυνατότητα να κάνεις εγγραφή 12 σύντομα βίντεο για να τα έχεις πρόχειρα για σύντομες απαντήσεις –σαν τα τυποποιημένα μηνύματα τύπου «έχω συνάντηση θα σας καλέσω εγώ αργότερα!». Απλώς χρησιμοποίησε τα Qik Flik στη συνομιλία οποιαδήποτε στιγμή για πιο προσωπικά smiley.

Επίσης μπορείς να ελέγξεις τις συνομιλίες σου διαγράφοντας μηνύματα όποτε θέλεις! Διαγράφοντας ένα μήνυμα από τη συσκευή σου θα διαγραφεί αυτόματα και από κάθε τηλέφωνο που συμμετείχε στη συνομιλία. Τα μηνύματα που έχουν συμπληρώσει δύο εβδομάδες και έχουν ήδη ξεχαστεί, εξαφανίζονται από μόνα τους.

Μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν το Qik από το app store, το play store και το windows phone market!

The post Η Skype μας συστήνει το Qik! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα