Η Winona Ryder αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Δεν πρόσεχα καθόλου τον εαυτό μου μετά τον χωρισμό με τον Johnny Depp» – Το μυστήριο πίσω από το τέλος της μεγαλύτερης αγάπης του Hollywood

17:21 30/6/2022 - Πηγή: iPop

Η Winona Ryder αποκάλυψε ότι «πάλεψε να φροντίσει τον εαυτό της» μετά τον χωρισμό της το 1993 με τον Johnny Depp, προσθέτοντας ότι η Michelle Pfeiffer ήταν στο πλευρό της σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Εγώ αναρωτιέμαι ακόμα γιατί χώρισαν…Το αγαπούσα αυτό το ζευγάρι!

Μάλιστα, η 50χρονη ηθοποιός παρομοίασε την κατάστασή της με τον χαρακτήρα της Susanna

Kaysen στο «Girl Interrupted» του 1999, η οποία περνά 18 μήνες σε ψυχιατρείο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας.

Έκανε τη συγκεκριμένη αποκάλυψη προκειμένου να συνοδεύσει την υπέροχη φωτογράφισή της για το ψηφιακό τεύχος του Harper’s Bazaar για τον Ιούλιο του 2022.

Winona Ryder για Johnny Depp: Ο χωρισμός τους και η πιο σκοτεινή περίοδος

Η αγαπημένη μας Winona Ryder άνοιξε την καρδιά της και μίλησε με λεπτομέρειες για τον χωρισμό της από τον Johnny Depp: «Αυτό ήταν το κορίτσι μου, διέκοψε την πραγματική της ζωή. Θυμάμαι, έπαιζα αυτόν τον χαρακτήρα που καταλήγει να βασανίζεται σε μια φυλακή της Χιλής [στο δράμα του 1994 The House of the Spirits]. Έβλεπα αυτούς τους ψεύτικους μώλωπες και κοψίματα στο πρόσωπό μου [από το γύρισμα] και πάλευα να δω τον εαυτό μου σαν αυτό το κοριτσάκι. “Θα συμπεριφερόσουν σε αυτό το κορίτσι όπως φέρεσαι στον εαυτό σου;” αναρωτιόμουν, ενώ θυμάμαι να με κοιτάζω και να λέω: “Αυτό κάνω στον εαυτό μου μέσα μου”. Γιατί απλά δεν με πρόσεχα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus)

Σύμφωνα με την ηθοποιό, ο χωρισμός της με τον Johnny Depp ήταν η πιο σκοτεινή και καταθλιπτική περίοδος της ζωής της. Όταν ερωτεύτηκαν όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω τους, οι δυο τους ζούσαν το δικό τους παραμύθι. Ήταν δύο κυκλοθυμικοί, εξαιρετικά όμορφοι νέοι άνθρωποι που στοίχειωναν το κόκκινο χαλί σε κάθε τους εμφάνιση. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε μετά από μόλις πέντε μήνες και χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια και το τατουάζ «Winona forever» του Johnny Depp μεταμορφώθηκε σε «Wino forever».

Η Winona συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι η συμπρωταγωνίστριά της στο Age of Innocence, Michelle, τη διαβεβαίωσε ότι αυτές οι δύσκολες στιγμές θα περνούσαν, αλλά η ίδια «δεν μπορούσε τότε να την ακούσει».

Και συνέχισε: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτό. Υπάρχει αυτό το κομμάτι μου που είναι πολύ ιδιωτικό. Έχουν, όμως, μια τεράστια θέση στην καρδιά μου εκείνες οι μέρες. Αλλά για κάποιον νεότερο που μεγάλωσε με τα social media, είναι δύσκολο να το περιγράψω και να του εξηγήσω πώς είναι να νιώθεις κάτι τέτοιο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus)

Η Winona ομολόγησε επίσης ότι ένιωθε ότι «ένα μέρος της ζωής μου είχε τελειώσει» ενώ σκεφτόταν την «σκληρή» κουλτούρα των ταμπλόιντ στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Η σταρ έγινε πρωτοσέλιδο αφού συνελήφθη να κλέβει από το πολυκατάστημα Saks Fifth Avenue στο Beverly Hills το 2001, και στη συνέχεια κρίθηκε ένοχη.

Πώς μία κλοπή της άλλαξε τη ζωή;

Όταν έγινε στόχος του Τύπου εν μέσω του σκανδάλου, η σταρ του Stranger Things είπε: «Σίγουρα απομακρύνθηκα από την υποκριτική. Ήμουν στο Σαν Φρανσίσκο. Αλλά δεν έλαβα προτάσεις εκείνο το διάστημα. Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ αμοιβαίο διάλειμμα. Είναι τόσο ενδιαφέρον όταν κοιτάς πίσω στα πρώτα χρόνια αυτά. Ήταν πολύ σκληρή εποχή. Υπήρχε πολλή κακία εκεί έξω… Και μετά θυμάμαι ότι επέστρεψα στο Los Angeles και — ήταν μια δύσκολη στιγμή. Και δεν ήξερα αν αυτό το κομμάτι της ζωής μου είχε τελειώσει».

Η Winona συγκλόνισε το Hollywood όταν την έπιασαν να κλέβει από ένα πολυκατάστημα το 2001. Τελικά, καταδικάστηκε για κλοπή εμπορευμάτων σχεδιαστών αξίας σχεδόν 4.000 λιρών και κρίθηκε ένοχη για κλοπή και βανδαλισμό, αλλά όχι ένοχη για διάρρηξη δεύτερου βαθμού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus)

Κατά τη διάρκεια της εξόρμησής της για ψώνια, αγόρασε πολλά αντικείμενα αλλά έκλεψε και πολλά άλλα. Τα κλοπιμαία της περιελάμβαναν καπέλα, τοπ, κάλτσες, τσάντες και αξεσουάρ μαλλιών επώνυμων σχεδιαστών, με τιμές από 10 έως 500 £. Έκλεψε επίσης ένα λευκό φόρεμα Gucci αξίας λίγο πάνω από 1.000 £.

Πέρασε περισσότερη από μιάμιση ώρα συνολικά στο κατάστημα και ένα βίντεο ασφαλείας που εξέτασε η επιτροπή των ενόρκων την έδειχνε να περιπλανιέται, μαζεύοντας επώνυμα ρούχα. Το γεγονός αυτό τράβηξε την προσοχή της ασφάλειας όταν γονάτισε και έβαλε διάφορα αξεσουάρ μαλλιών και κάλτσες μέσα σε ένα καπέλο που κουβαλούσε.

Το αστέρι του The Girl, Interrupted απόλαυσε λίγα χρόνια ελευθερίας μετά την καταδίκη της, αλλά δεν μπορούσε να γυρίσει την πλάτη της για τα καλά στην υποκριτική. Τώρα βρίσκεται σε μια ευτυχισμένη σχέση με τον μακροχρόνιο σύντροφό της Scott Mackinlay Hahn, και σύμφωνα με την Winona οι δυο τους συνδέονται σε «τόσα πολλά επίπεδα. Αλλά ήταν εκπληκτικό το γεγονός ότι δεν είναι σε αυτή τη δουλειά…. Πραγματικά προσπάθησα να το κρατήσω μυστικό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus)

Όσο για τον Hahn, δεν έχει καμία σχέση με την σόουμπιζ, σε βαθμό που όταν πρωτοσυνάντησε τη Winona, δεν την αναγνώρισε καν. «Νόμιζε ότι ήμουν η Milla Jovovich», λέει γελώντας. «Μου είπε ότι ήμουν υπέροχη στο “Πέμπτο Στοιχείο”». 

Όσον αφορά την σχέση της, η ηθοποιός συμπλήρωσε ότι αισθάνεται πως ο Scott είναι η αδελφή ψυχή της, όμως, αν και έχουν δημιουργήσει μία πολύ γερή βάση, δεν έχουν σχέδια να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά.

«Προτιμώ να μην παντρευτώ ποτέ παρά να το κάνω και να χωρίσω. Όχι ότι υπάρχει κάτι κακό με το διαζύγιο, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω αν αυτό που μας ένωνε ήταν δυνατό», μοιράστηκε η Winona.

«Όταν οι γονείς σου είναι τρελά ερωτευμένοι για 45 χρόνια, τα στάνταρ σου είναι πραγματικά υψηλά».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Winona Ryder αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Δεν πρόσεχα καθόλου τον εαυτό μου μετά τον χωρισμό με τον Johnny Depp» – Το μυστήριο πίσω από το τέλος της μεγαλύτερης αγάπης του Hollywood εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα