Η αποκάλυψη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για τον πρωτότυπο τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι θα γίνει πατέρας και η συμμετοχή του στο σουηδικό “Bachelor”

11:11 23/10/2020 - Πηγή: iPop

Καλεσμένος βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο The 2Night Show το βράδυ της Πέμπτης, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση του με τη Λένα Δροσάκη και το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε μια αναλυτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη  γνωριμία με την γυναίκα του αλλά και την μοναδική στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δήλωσε πως «Είναι μια υπέροχη και ανεπανάληπτη εμπειρία. Το απολαμβάνω. Μας ήρθαν τα πράγματα στην ώρα τους. Ήμασταν και οι δύο έτοιμοι να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον και

να μπούμε σε αυτό το κοινό ταξίδι. Γίναμε ζευγάρι και σε λίγους μήνες έμεινε έγκυος». Ο ηθοποιός συνέχισε να μιλάει για τη σχέση του με τη Λένα Δροσάκη, λέγοντας «Είχα φάει κατραπακιά». Την είχε δει κάπου αλλά δεν περίμενε να τη γνωρίσει, τους γνώρισε τελικά ένας κοινός τους φίλος κι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τη φλέρταρε. «Υπήρχε ένας δισταγμός στην αρχή. Τι εικόνα έχει ο άλλος για εσένα; Είχε μια εικόνα από τα περιοδικά και την τηλεόραση. Καλή εικόνα ήταν» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Πώς έμαθε ότι η Λένα Δροσάκη είναι έγκυος και θα γίνει πατέρας;

Μου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος με έναν πολύ έξυπνο τρόπο και χαριτωμένο. Τότε ήταν περίοδος που έτρεχα, ήμουν σε μια παράσταση ήδη κι ετοιμαζόμουν να κάνω κι άλλη παράσταση. Είχα και γυρίσματα ταυτόχρονα. Μου λέει θα περάσεις καθόλου από το σπίτι; Σε παρακαλώ έστω για λίγο θέλω να περάσεις. Δεν είχα καταλάβει. Μπαίνω στο σπίτι και είχα λίγο χρόνο να κάτσω. Μου είχε βάλει να φάω κάτι κι έτσι όπως κάθομαι βλέπω ένα κουτί. Δεν του έδωσα σημασία στην αρχή και λέγαμε τα νέα μας. Κοιτάζω το κουτί και λέω κάτι μου θυμίζει. Εδώ βάζω τα χαρτιά της εφορίας και διάφορα. Κι έλεγα τι δουλειά έχει εδώ; Μόλις ανοίγω το κουτί βλέπω μέσα το τεστ. Έμεινα παγωτό. Μεγάλη συγκίνηση. Είναι ένα άλλο ταξίδι. Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη μέσα στην καραντίνα. Ακούγαμε τα πάντα, διαβάζαμε τι θα γίνει. Η γυναικολόγος μας έλεγε προσοχή.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε, ακόμα, και για τη συμμετοχή του στο σουηδικό “Bachelor”, τονίζοντας ότι το έκανε για οικονομικούς λόγους. Ο ίδιος αποκάλυψε πως όλα ξεκίνησαν από μια τυχαία γνωριμία με μια Ελληνοσουηδέζα, η οποία ήταν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων μεγάλου χορηγού ενός ταξιδιωτικού γραφείου, η οποία του πρότεινε να παίξει έναν “ρόλο”, μιας και το σόου βασίζεται σε σενάριο.

Την επόμενη ημέρα, με παίρνει ένας κύριος από τη Warner Bros. Μου είπε να κάνουμε ένα ραντεβού, ενώ εγώ είχα πάει για διακοπές. Μου είπαν να μπω μέσα και να κάνω ότι διδάσκω τα κορίτσια. Μου εξήγησαν τι είναι, μου είπαν τα οικονομικά και αφού μου τα είπαν, δέχτηκα να το κάνω. Αυτό λοιπόν θα γυριζόταν στα Σύβοτα και κανείς δεν είχε μάθει τίποτα. Από κει και ύστερα έγινε το γύρισμα και όλα καλά. Σκέφτηκα ότι δε θα το μάθει κανείς, αλλά κάποιος το βρήκε και έγινε γνωστό.

Δες όλα όσα είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο The 2Night Show:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η αποκάλυψη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για τον πρωτότυπο τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι θα γίνει πατέρας και η συμμετοχή του στο σουηδικό “Bachelor” εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα