Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε για την δημοσιότητα που πήρε το γεγονός του γάμου της και για τα όρια που πρέπει να μπαίνουν στις προσωπικές στιγμές

12:03 30/9/2021 - Πηγή: iPop

Η Δανάη Μιχαλάκη ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο της και την δημοσιότητα που έλαβε παρά την θέληση του ζευγαριού. Η ηθοποιός των “Άγριων Μελισσών” έθιξε μέσα από την συζήτησή της το θέμα της ιδιωτικότητας το οποίο συχνά θυσιάζεται με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο από τα μέσα στον βωμό των κλικς και της τηλεθέασης.

Μήνες πριν το γεγονός, ο γάμος της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου αποτελούσε βασικό θέμα για πολλά site και εκπομπές.

Τα μέσα άρχισαν να δημοσιεύουν πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία, το μέρος και την ώρα του μυστηρίου από την στιγμή που το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι πρόκειται να παντρευτεί. Η ηθοποιός μίλησε για το συναίσθημα της παραβίασης της ιδιωτικής της ζωής που συνόδευσε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της.

Γιατί ο γάμος της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου πήρε τέτοια έκταση;

“Ανοίγουμε ένα πολύ μεγάλο θέμα. Το καταλαβαίνω ότι κάποιος πρέπει να ασχοληθεί για κάποιον λόγο. Απλά πρέπει καμία φορά να μπαίνουν όρια. Να σέβεσαι πως ο άλλος θέλει να κρατήσει προσωπική την προσωπική του ζωή, αλλιώς αν ήθελε κάποιος να μιλήσει, θα τα έβγαζε όλα στην φόρα” είπε η Δανάη Μιχαλάκη.

“Δε νιώθω ότι ξεπεράστηκαν κάποια όρια, απλά καλό είναι ότι πρέπει να υπάρχουν και καταλαβαίνουμε ποιοι θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους και ποιοι όχι. Εγώ προσπαθώ να το κρατώ σε μια ισορροπία γιατί μετά δεν είναι αυτό προσωπική ζωή. Ήθελα να είναι κλειστό. Ήρθαν κι άνθρωποι εκτός αλλά δεν με χάλασε όλο αυτό που έγινε. Απλά δεν χρειαζόταν να γίνει”.

Η ηθοποιός έθιξε ένα σοβαρό ζήτημα το οποίο έχει απασχολήσει πολλά αναγνωρίσιμα πρόσωπα κατά καιρούς. Η δημοσιοποίηση πληροφοριών για την προσωπική ζωή ατόμων χωρίς την συγκατάθεσή τους είναι μια τακτική που μπορεί να προκαλέσει άγχος και δυσφορία στους ανθρώπους που βλέπουν τις πιο ιερές τους στιγμές να παραβιάζονται. Τέτοια γεγονότα που έχουν πάρει μεγάλη έκταση ειδικά σε περιπτώσεις ξένων διασημοτήτων έχουν οδηγήσει πολλές φορές τα αναγνωρίσιμα άτομα να αποτραβηχτούν από τα φώτα και να αναζητήσουν την χαμένη τους ιδιωτικότητα. Οι επιπτώσεις στην ψυχολογία των ανθρώπων που υφίστανται αυτήν την πίεση μπορεί να είναι σοβαρές και επώδυνες.

Αυτά είναι τα όρια για τα οποία μιλά η Δανάη Μιχαλάκη. Ο σεβασμός είναι μια πολύ σημαντική αρετή η οποία θα πρέπει να διέπει τα μέσα ενημέρωσης. Πριν γράψουμε ή δημοσιεύσουμε κάτι που περιέχει πολύ προσωπικές πληροφορίες χωρίς να έχουμε πάρει την άδεια του ατόμου που αφορούν, είναι αναγκαίο να αναλογιστούμε πως θα νιώσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος όταν το διαβάσει, όταν δει τον εαυτό του “κρεμασμένο στα μανταλάκια” παρά την θέληση του. Και να το ξανασκεφτούμε πριν πατήσουμε το κουμπί της δημοσίευσης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε για την δημοσιότητα που πήρε το γεγονός του γάμου της και για τα όρια που πρέπει να μπαίνουν στις προσωπικές στιγμές εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δανάη Μιχαλάκη,danai michalaki