Η διαφορετική ανάρτηση της Madonna: Το δημόσιο μήνυμα για την κατάσταση της υγείας της

13:09 29/7/2020 - Πηγή: iPop

Η νέα ανάρτηση της Madonna δεν θυμίζει σε τίποτα όλα αυτά στα οποία μας έχει συνηθίσει. Η βασίλισσα της ποπ μέσα απ’ το κείμενο που έγραψε και το video που ανέβασε θέλησε να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα για την κατάσταση της υγείας της.

Η 61χρονη χρησιμοποιεί τα social media πολύ συχνά για να

μένει σε επικοινωνία με τους θαυμαστές της, αλλά η τελευταία της ανάρτηση μας έδειξε ότι έχει ανάγκη να αναφερθεί και στην κατάσταση της υγείας της, με ειλικρινή τρόπο.

Θυμίζουμε ότι η ίδια είχε πάθει έναν σοβαρό τραυματισμό τον περασμένο Μάρτιο με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί πατερίτσες για να μπορεί να περπατήσει.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, χρησιμοποιεί ακόμα τις πατερίτσες για στήριξη και δεν μπορεί ακόμα να περπατήσει μόνη της.

«Αυτό το βίντεο μου δίνει ελπίδα ότι όχι μόνο θα περπατήσω χωρίς πατερίτσες μια μέρα, πολύ σύντομα, αλλά ότι θα χορεύω και θα κάνω roller skating ξανά!! Μου λείπει να είμαι η Βασίλισσα του Χορού!!», έγραψε η 61χρονη ενώ πόσταρε ένα απόσπασμα από το video clip του τραγουδιού Sorry, στο οποίο χορεύει ενώ κάνει roller skating.

Η διαφορετική ανάρτηση της Madonna:

View this post on Instagram

This video gives me hope that not only will I be walking without crutches one day soon but also Dancing and Roller Skating Again!! I Miss being the Dancing Queen !!

Keywords
Τυχαία Θέματα