Η διευκρίνιση της Oprah για τις αποκαλύψεις που έκαναν Meghan και Harry

17:21 8/3/2021 - Πηγή: iPop

Μετά τις αποκαλύψεις της Meghan και του Harry στη συνέντευξη με την Oprah, η παρουσιάστρια μίλησε στο CBS This Morning έκανε μια σημαντική διευκρίνιση, “απαλλάσσοντας” την Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Πρίγκιπα Φίλιππο απ’ το ρατσιστικό σχόλιο.

«Βόμβα» Meghan: «Ήθελα να αυτοκτονήσω, το Παλάτι μού αρνήθηκε κάθε βοήθεια». Ο ρατσισμός για το χρώμα του Archie και το φύλο του δεύτερου μωρού

Κατά

τη διάρκεια της συνέντευξης του ζεύγους στο CBS, ακούσαμε συγκλονισμένοι την Meghan Markle και τον Πρίγκιπα Harry να περιγράφουν ουσιαστικά ότι μέλη της βασιλικής οικογένειας είχαν εκφράσει την ανησυχία τους σχετικά με το χρώμα του παιδιού τους.

Οι δυο τους δεν κατονόμασαν κανέναν, με την Meghan μάλιστα να λέει ότι η αποκάλυψη του ονόματος θα ήταν καταστροφική.

Εκείνους τους μήνες, όταν ήμουν έγκυος, υπήρχε μία συζήτηση για το ότι δεν θα λάβει προστασία, δεν θα λάβει τίτλο, και υπήρχαν, επίσης, ανησυχίες και συζητήσεις για το πόσο σκουρόχρωμο μπορεί να ήταν το δέρμα του όταν γεννιόταν

Φυσικά, μετά τη συνέντευξη, τα διεθνή media έχουν πάρει “φωτιά” κάνοντας εικασίες για το ποιος μπορεί να έκανε τέτοιο ρατσιστικό σχόλιο.

Λίγες ώρες αργότερα, η Oprah προχώρησε σε διευκρινίσεις…

Η διευκρίνιση της Oprah για τις αποκαλύψεις της Meghan και του Harry

Πιο συγκεκριμένα, όπως επιβεβαίωσε η Oprah, ούτε η Βασίλισσα Ελισάβετ ούτε ο σύζυγός της συμμετείχαν στις συζητήσεις που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια των οποίων διατυπώθηκαν ανησυχίες σχετικά με το χρώμα του δέρματος του γιου που επρόκειτο να φέρει στον κόσμο η Meghan Markle.

Ο Πρίγκιπα Harry δεν διευκρίνισε την ταυτότητα του προσώπου εκείνου που ανέφερε αυτό το θέμα, όμως ήθελε να σιγουρευτεί πως γνωρίζω (…) ότι δεν ήταν ούτε η γιαγιά του ούτε ο παππούς του

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι επιχείρησε να πείσει τον Harry να της αποκαλύψει ποιος ήταν αυτός που έκανε τα σχόλια, όμως, εκείνος αρνήθηκε.

Παρατήρησες το βραχιόλι που φοράει η Meghan στη συνέντευξη με την Oprah; Κρύβει μια ολόκληρη ιστορία!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η διευκρίνιση της Oprah για τις αποκαλύψεις που έκαναν Meghan και Harry εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Oprah, Meghan,Harry