Η έκπληξη που έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς στον Μουτσινά στο «Για την παρέα»

21:40 21/6/2019 - Πηγή: iPop
Απρόβλεπτος και όπως πάντα με πολύ κέφι και μπρίο εμφανίστηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς στο «Για την παρέα».

Μία έκπληξη επιφύλασσε ο Τρύφωνας Σαμαράς στον Μουτσινά, το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Ιουνίου στην εκπομπή «Για την παρέα». Τι έκανε ο γνωστός hair stylist και άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά στην ίδια του την εκπομπή;

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Για την παρέα» θέλησε το μεσημέρι της Παρασκευής

να σχολιάσει μέσα από την ενότητα «Χρυσή Τηλεόραση», το ολοκαίνουριο video clip του Τρύφωνα Σαμαρά με το «It’s amazing».

Όμως, όσο ο Νίκος Μουτσινάς χόρευε στους ρυθμούς του τραγουδιού “It’s amazing”, στο πλατό εισέβαλε σαν σίφουνας ο ίδιος ο Τρύφωνας Σαμαράς έχοντας μαζί του και 2 χορεύτριες και έκανε έκπληξη στον παρουσιαστή.

Στη συνέχεια ο μοναδικός Τρύφωνας Σαμαράς με το μικρόφωνο στο χέρι και με δυο χορεύτριες στο πλάι του ξεσήκωσε το κοινό της εκπομπής «Για την παρέα», τραγουδώντας το ολοκαίνουργιο και χορευτικό του τραγούδι «It’s amazing, it’s fantastic». Το τραγούδι αυτό από ένα απλό χιουμοριστικό βίντεο στην άμμο με τον Τρύφωνα Σαμαρά να τρέχει ξυπόλητος και να φωνάζει την παραπάνω ατάκα, εξελίχθηκε σε viral τραγούδι και στη συνέχεια και σε βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία Κώστα Καπετανίδη που ανεβαίνει, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Τρύφωνας Σαμαράς από τις 21/6 στο youtube.

Που να το περίμενε ο Νίκος Μουτσινάς ότι θα συνέβαινε αυτό ξαφνικά και ζωντανά στην εκπομπή του; Αλλά ποιος άλλος θα το έκανε, αν δεν έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς;!

Διάβασε ακόμα:

Η απόλυτα ειλικρινής συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά!

Το άρθρο Η έκπληξη που έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς στον Μουτσινά στο «Για την παρέα» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα