Η μυστική συνάντηση του πρίγκιπα Harry και της Meghan με τη βασίλισσα Ελισάβετ

11:23 15/4/2022 - Πηγή: iPop

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έκαναν μια σύντομη στάση στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επισκεφθούν τη βασίλισσα Ελισάβετ στο δρόμο τους για τους Αγώνες Invictus.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, οι οποίοι μετακόμισαν στην πολιτεία της Meghan, την Καλιφόρνια το 2020, επέστρεψαν μαζί στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2020. Εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε ότι επισκέφτηκαν τη γιαγιά του

Harry, τη βασίλισσα Ελισάβετ, 95 ετών, η οποία, πλέον, διαμένει μόνιμα στο κάστρο του Windsor.

Πρίγκιπας Harry και Meghan: Η συνάντηση με τη βασίλισσα!

Το ζευγάρι βρίσκεται στην Ευρώπη για τους πέμπτους Αγώνες Invictus του Πρίγκιπα Harry, που θα πραγματοποιηθούν στην ολλανδική πόλη της Χάγης, ξεκινώντας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Meghan Markle δεν έχει επισκεφτεί την Ευρώπη από τον Μάρτιο του 2020, όταν αυτή και ο πρίγκιπας Harry αποφάσισαν επίσημα να αποχωρήσουν από την βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Harry από την άλλη, επισκέφτηκε το Ηνωμένο Βασίλειο σε δύο περιπτώσεις: για την κηδεία του παππού του, Πρίγκιπα Φίλιππου, τον Απρίλιο του 2021 και ξανά για να αποκαλύψει ένα άγαλμα της αείμνηστης μητέρας του Πριγκίπισσας Diana μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του ΠρίγκιπαWilliam τον Ιούλιο του 2021.

Yui Mok—WPA/Getty Images

Οι φετινοί αγώνες Invictus ήταν αρχικά προγραμματισμένοι για το 2020 αλλά καθυστέρησαν λόγω της πανδημίας COVID-19.

Για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια η βασίλισσα Ελισάβετ θα χάσει την λειτουργία του Πάσχα

Τη Δευτέρα, 11/4, ένας εκπρόσωπος του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex επιβεβαίωσε ότι η Meghan θα συνοδεύσει στον Πρίγκιπα Harry τις πρώτες μέρες των Αγώνων Invictus, του διεθνούς αθλητικού διαγωνισμού που ίδρυσε ο Harry για τραυματίες στρατιωτικούς και βετεράνους.

Αλλά δεν θα είναι η πρώτη εμπειρία Invictus της Meghan. Το 2017, παρευρέθηκε με τον Harry στους Αγώνες του Τορόντο, σηματοδοτώντας την πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού μαζί. Ήταν ξανά δίπλα του το 2018 για τους Αγώνες του Σίδνεϊ, λίγο αφότου το ζευγάρι ανακοινώσει ότι περιμένει το πρώτο του παιδί, τον γιο Archie Harrison.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η μυστική συνάντηση του πρίγκιπα Harry και της Meghan με τη βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα