Η παράσταση Quidam του Cirque du Soleil ξεκίνησε

17:00 24/9/2014 - Πηγή: iPop

Το υπερθέαμα της χρονιάς Quidam, ξεκίνησε πριν από τέσσερις μέρες (20/9) και θα συνεχίσει να παίζεται μέχρι τις 28 του μήνα. Το φετινό αυτό αριστούργημα του Cirque du Soleil έχει επετειακό χαρακτήρα καθώς η γνωστή ομάδα ακροβατών κλείνει τα τριάντα της χρόνια και αποφάσισε να το γιορτάσει. Λόγω, λοιπόν, των γενεθλίων της η παράσταση έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα και μαγική χροιά.

Η φετινή οργάνωση σε αντίθεση με τις περισσότερες παλαιότερες δουλειές του σχήματος παίρνει έμπνευση

από τον πραγματικό κόσμο και στη συνέχεια μιλώντας σε όλες τις αισθήσεις του θεατή υπόσχεται να τον οδηγήσει στο μαγικό όνειρο.

Το σόου με τους ιπτάμενους ποδηλάτες, τους αμέτρητους κλόουν και τις περίεργες υπάρξεις έχει γίνει συγκινήσει όσους την είδαν και ανέτρεξε την μέχρι τώρα άποψή τους για την τέχνη και την κόκκινη γραμμή της υπερβολής.

Η ιστορία της πρωταγωνίστριας Ζωής μας θυμίζει την «Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων» αλλά με πιο σκοτεινούς και μυστηριώδεις ήρωες να την καταδιώκουν. Το νεαρό κορίτσι που παραμελήθηκε από τους γονείς της σε μικρή πολύ ηλικία δέχεται την πρόκληση του ανώνυμου περαστικού Quidam να φορέσει το καπέλο του με όποιο ρίσκο αυτό συνεπάγεται!

Αν ανήκεις και εσύ, λοιπόν, στην κατηγορία όσων αγαπούν την τελειότητα αλλά και την υπερβολή μη χάσεις τη συγκεκριμένη παράσταση. Τρέξε γρήγορα να πάρεις το εισιτήριο σου πριν εξαντληθούν και αφού δεις την παράσταση περιμένουμε τα σχόλια σου!

Info!

Quidam
ΟΑΚΑ – Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ
Σπ. Λούη & Λεωφ. Κηφισίας 37,Μαρούσι
Τηλέφωνο: 2106834060
Παραστάσεις: Από 23/9 έως 28/9/2014
Τιμή εισιτηρίου: Από 28 έως 35 Ευρώ

The post Η παράσταση Quidam του Cirque du Soleil ξεκίνησε appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα