Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει γενέθλια και λάμπει από ευτυχία

19:27 18/7/2020 - Πηγή: iPop

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει γενέθλια και δε χρειάζεται να κρύψει το πόσο ευτυχισμένη είναι. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Booth έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram εκφράζοντας ότι γιορτάζει την ευτυχία της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου
έχει γενέθλια | Η ανάρτηση που έκανε:

Ανέβασε μία πολύ όμορφη, θετική και φωτεινή φωτογραφία με την ίδια να φοράει ένα πολύ ωραίο σετάκι σε μπεζ απόχρωση και ένα έντονο κόκκινο κραγιόν. Πιο ανανεωμένη από ποτέ μετά την απώλεια βάρους. Η ευτυχία ξεχείλισε τη φωτογραφία και εκείνη έγραψε ένα πολύ όμορφο μήνυμα στη λεζάντα:

Σήμερα είναι γιορτή για μένα όχι μόνο γιατί έχω γενέθλια.Κάθε φορά που θέλω κάτι βάζω τον εαυτό μου στη διαδικασία να το πετύχω. Έχω λοιπόν ένα όμορφο κουτί και μέσα βάζω χαρτάκια με διάφορους στόχους. Κάθε γενέθλια που έρχονται το ανοίγω και τσεκάρω τι έχω καταφέρει.Σήμερα λοιπόν στα 43α μου γενέθλια γιορτάζω την ευτυχία μου!Ο πιο μεγάλος μου στόχος ήταν και θα είναι αυτός. Ο στόχος ήταν να έχω ένα σύντροφο να με νοιώθει, παιδιά υγιή και χαρούμενα, σώμα υγιές και ενεργό, νου το ίδιο και δουλειά να αγαπώ με συναδέλφους που θα περνάμε ωραία.Σήμερα τα έχω όλα. Γιορτάζω! Είμαι πλήρης, χαρούμενη και έτοιμη για άλλα καινούρια και μεγάλα!Σας ευχαριστώ και ανταποδίδω τις ευχές σε όσους μου έχετε ήδη ευχηθεί και σε όσους θα μου ευχηθείτε κάτω από αυτό το ποστ! Σας αγαπώ

View this post on Instagram

Σήμερα είναι γιορτή για μενα όχι μόνο γιατί έχω γενέθλια. Κάθε φορά που θέλω κάτι βάζω τον εαυτό μου στη διαδικασία να το πετύχω. Έχω λοιπόν ένα όμορφο κουτί και μέσα βάζω χαρτάκια με διάφορους στόχους. Κάθε γενέθλια που ερχονται το ανοίγω και τσεκάρω τι έχω καταφέρει. Σήμερα λοιπόν στα 43α μου γενέθλια γιορτάζω την ευτυχία μου!❤️ Ο πιο μεγάλος μου στόχος ήταν και θα είναι αυτός. Ο στόχος ήταν να έχω ενα σύντροφο να με νοιώθει, παιδιά υγιή και χαρούμενα, σώμα υγιές και ενεργό, νου το ίδιο και δουλειά να αγαπώ με συναδέλφους που θα περνάμε ωραία. Σήμερα τα έχω όλα. Γιορτάζω! Είμαι πλήρης, χαρούμενη και έτοιμη για άλλα καινούρια και μεγαλα! Σας ευχαριστώ και ανταποδίδω τις ευχές σε όσους μου έχετε ήδη ευχηθεί και σε όσους θα μου ευχηθείτε κάτω από αυτό το ποστ!

Keywords
Τυχαία Θέματα