Η σύλληψη της Amber Heard για ενδοοικογενειακή βία κατά της πρώην συντρόφου της – Η κρυφή ζωή πριν τον Johnny Depp

18:26 18/5/2022 - Πηγή: iPop

Πριν από τη δίκη για την υπόθεση της κακοποίησης του Johnny Depp και της Amber Heard, το παρελθόν του ηθοποιού των «Πειρατών της Καραϊβικής» ήταν αρκετά γνωστό στο κοινό, αλλά η ζωή της Amber Heard, όχι και τόσο. Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, η 36χρονη έχει συλληφθεί για την κακοποίηση της πρώην συντρόφου της το 2009.

Η σταρ του «Aquaman» είχε σχέση με τη φωτογράφο Tasya van Ree από το 2008 έως το 2012, και το 2009, η Amber Heard

συνελήφθη για πλημμέλημα ενδοοικογενειακής βίας στο Seattle, αφού οι δύο γυναίκες τσακώθηκαν, καθώς φέρεται να άρπαξε τη van Ree και να τη χτύπησε.

Amber Heard: Οι παραισθήσεις του Johnny Depp, τα ναρκωτικά και ο φόβος για τον θάνατο – Όσα κατέθεσε στο δικαστήριο

Η Amber Heard συνελήφθη για κακοποίηση! Τι έχει συμβεί;

Ωστόσο, οι κατηγορίες αποσύρθηκαν και το περιστατικό κρατήθηκε κρυφό – μέχρι το 2016, όταν επανεμφανίστηκε εν μέσω των διαδικασιών διαζυγίου της Head και του Depp. Λόγω του δράματος της πρώην της και του Johnny Depp, η van Ree δημοσίευσε μια δήλωση για να «καθαρίσει» το όνομα της Heard.

Johnny Depp – Amber Heard: Με αυτό το link μπορείς να παρακολουθήσεις live την πολύκροτη δίκη

«Το 2009, η Amber κατηγορήθηκε άδικα για ένα περιστατικό που παρερμηνεύτηκε», είπε. «Υπήρξαν υπαινιγμοί μισογυνιστικών συμπεριφορών απέναντί ​​μας, οι οποίες φάνηκαν ομοφοβικές όταν ανακάλυψαν ότι ήμασταν σύντροφοι και όχι απλώς «φίλοι». Οι κατηγορίες αποσύρθηκαν γρήγορα και αφέθηκε ελεύθερη λίγες ώρες αργότερα».

MEGA

«Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι η ακεραιότητα της Amber αμφισβητείται ξανά», συνέχισε η καλλιτέχνης. «Η Amber είναι μια λαμπερή, ειλικρινής, όμορφη γυναίκα και τρέφω τον απόλυτο σεβασμό για αυτήν. Μοιραστήκαμε πέντε υπέροχα χρόνια μαζί και παραμένουμε κοντά μέχρι σήμερα».

Ενώ η van Ree υποστηρίζει την πρώην της, αρκετές είναι οι σταρ του Hollywood έχουν μιλήσει εναντίον της. Η κόρη του Alec Baldwin, Ireland, ξεκαθάρισε πρόσφατα ότι είναι υπέρ του Johnny Depp με μια ανάρτησή της στο Instagram.

Αυτοί είναι οι διάσημοι stars που συμπαραστέκονται στον Johnny Depp στον δικαστικό του αγώνα

«Το θέμα είναι ότι ξέρω γυναίκες που είναι ακριβώς έτσι. Είναι χειριστικές και ψυχρές και χρησιμοποιούν τη γυναικεία τους ιδιότητα για να υποδυθούν τα θύματα και να στρέψουν τον κόσμο ενάντια στον άντρα», έγραφε το μήνυμά της. «Οι άντρες μπορούν, επίσης, να βιώσουν κακοποίηση. Ελπίζω ο Johnny να πάρει τη φήμη του και τη ζωή του πίσω».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η σύλληψη της Amber Heard για ενδοοικογενειακή βία κατά της πρώην συντρόφου της – Η κρυφή ζωή πριν τον Johnny Depp εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Amber Heard,Johnny Depp