Λέγοντας το δικό μου αντίο στο 2021

20:45 31/12/2021 - Πηγή: iPop

Αποχαιρετώντας το 2021! Σε λίγες ώρες το 2021 θα είναι παρελθόν. Θα σβήσουν τα φώτα και μαγικά θα έρθει το 2022. Φορτωμένο με χαρά και όνειρα. Με ελπίδα ότι όλα θα είναι καλύτερα φέτος. Δεν θα είναι λυπηρό το τελευταίο άρθρο μου για το 2021, το υπόσχομαι. Θέλω να σου γράψω ένα εμπνευστικό άρθρο από αυτά που απολαμβάνω να γράφω και να διαβάζω και σε άλλους.

Η τελευταία ανάρτηση για το 2021

«Κάθε μέρα που είμαι πάνω από τη γη είναι μια υπέροχη μέρα»

Είχα διαβάσει κάποτε σε ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης και αυτή είναι μια γραμμή που δεν μπορώ να την ξεχάσω.

Την έχω ως οδηγό μου κάθε μέρα που ξημερώνει ο ήλιος μια νέα μέρα και είμαι ακόμα εδώ. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί σήμερα, κάποια πράγματα είναι εντελώς τυχαία, αλλά για όσο είμαι εδώ θα παλέψω για να το αντιμετωπίσω.

Σε χαιρετώ 2021 και σε ευχαριστώ για όλα όσα έφερες καλά και άσχημα, γιατί χωρίς αυτά δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα. Λυπάμαι που τώρα που κάνω το μέτρημα των ανθρώπων τις ζωής μου, λείπουν λίγοι ακόμη. Λυπάμαι για όσα δεν κατάφερα να ολοκληρώσω και τα έχω κάθε πρωί να με κοιτάζουν και να μου θυμίζουν ότι πρέπει κάποτε να το πάρω απόφαση και να τα κάνω όλα αυτά που κουβαλάω στο μυαλό μου.

Γιατί αξίζει να βάλεις τον στόχο της υγείας ως προτεραιότητά σου;

Αποχαιρετώντας το 2021

Δεν θα μπορούσα να μην πω ένα ευχαριστώ για όλα όσα έφερε το 2021. Δεν θα μπορούσα να μην ευγνωμονώ αυτήν την ανώτερη δύναμη που μου έδωσε φώτιση να διαλέξω το μονοπάτι αυτό. Που μου έστειλε αυτούς τους ανθρώπους που έχω τώρα στη ζωή μου σε όλα τα επίπεδα. Που παλεύω με τα σκοτάδια μου, που όταν έρθουν είναι πιο μαύρα και από τη νύχτα, αλλά στη μάχη αυτή βγαίνει το φως και μου δείχνει το δρόμο.

Ήταν σκληρό το 2021, ήταν ένα έτος βαθιάς συνειδητοποίησης, απογοητεύσεων, μπορείς να το πεις και ωριμότητας. Έτσι είναι η ζωή κάποιες φορές και δεν έχεις άλλη επιλογή από το να χορέψεις το χορό.

Όσο είμαστε πάνω από τη γη έχουμε την επιλογή να παίξουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο και αυτός που χάνει δεν είναι αυτός που έπαιξε και έχασε, αλλά εκείνος που δεν έπαιξε. Εκείνος που παράτησε την παρτίδα στη μέση. Εκείνος που αρκέστηκε με το λίγο , εκείνος που συνθηκολόγησε με το μέτριο και εκείνο που δεν του αξίζει. Ή μήπως τελικά ήταν γι αυτό πλασμένος, αφού κάθεται σε αυτή τη συνθηκολόγηση με αυτήν την ψευδαίσθηση ευτυχίας στην αγκαλιά του;

20+1 quotes που θα σε βοηθήσουν να νικήσεις το φόβο σου! Ή τουλάχιστον θα κάνουν την αρχή

Σε αποχαιρετώ 2021 και εύχομαι να ξυπνάμε κάθε μέρα με βαθιά γνώση του ποιοι είμαστε και τι θέλουμε από αυτή τη ζωή και τότε ίσως καταφέρουμε να βρούμε το σκοπό μας. Πολύ μεγάλο αυτό το ταξίδι της εύρεσης του σκοπού αλλά πιστεύω ότι όταν το βρούμε, θα έχουμε καταφέρει να κατακτήσουμε την πιο σημαντική κορυφή.

Μακάρι το 2022 που ξημερώνει σε λίγες ώρες να είναι αυτή η χρονιά, που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο σκοπό μας. Βρίσκοντάς τον θα έχει άλλο νόημα η κάθε μέρα.

Να είσαι πολύ καλά και να μην σταματήσεις να ονειρεύεσαι αγαπημένε αναγνώστη. Εύχομαι καθώς αποχαιρετάς και εσύ το 2021 να έχεις να μετρήσεις όμορφες στιγμές, περισσότερες από τις στενάχωρες, να γέλασες περισσότερο, να ονειρεύτηκες, να ερωτεύτηκες, να φιλήθηκες, να πέρασες χρόνο με αυτούς που αγαπάς και σε αγαπούν. Εύχομαι να μην ξέχασες το πόσο σημαντικός είσαι ούτως ή άλλος, ακόμα και αν δεν κάνεις τίποτα είσαι υπέροχος και μοναδικά πλασμένος για έναν μοναδικό σκοπό, μη το ξεχνάς αυτό.

Υ.Γ: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αφροδίτη για όλη τη βοήθεια, τις γνώσεις και την πολύτιμη συνεισφορά της στη δουλειά μου. Στις αγαπημένες συναδέλφους Αμαλία και Κατερίνα που χαίρομαι τόσο πολύ που συνεργαζόμαστε! Και φυσικά την επαγγελματική μου στέγη που αγαπώ πολύ, το αγαπημένο μου Ipop!

Εκατομμυριούχοι κάτω από τα 30-Πώς μπορείς να το πετύχεις και εσύ;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Λέγοντας το δικό μου αντίο στο 2021 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα